Amerikalı balıkçı Jerry Masterson, Florida eyaletinin Tampa Bay açıklarında yaklaşık 37 kiloluk sarı yüzgeçli orkinos yakaladı. Genç balıkçı balığın içini botun güvertesinde temizlemeye kalktığında dehşete düşüren manzarayla karşılaştı.

"ÇÜRÜMÜŞ ET KOKUSU GELİYORDU"

Florida Sun Post'a konuşan Masterson: "Tuhaf bir şekilde ortalık sessizdi. O unutulmayacak günlerden birini yaşadığımıza inanmıştık. Hani şu dost meclislerinde hikayesi anlatılan günlerden. Kocaman orkinosu görünce heyecanlandım. Baş kısmının arkasından karnına kadar omurgası boyunca bıçağımla kestim. İlk tepkim tiksinmek olmuştu çünkü hayvanın midesinden çok kötü bir şekilde çürümüş et kokusu geliyordu. Balığın midesinin içinde gördüğüm manzara karşısında şok olmuştum. Yanlış görmüyordum, bu bir insanın penisi ve testisleriydi." sözleriyle yaşadığı sıradışı hadiseyi anlattı.

ARAŞTIRILMASI İÇİN POLİSE TESLİM ETTİ

Karaya döndükten sonra balıkçılar, orkinosun midesinden çıkan erkek cinsel organlarını araştırılması için polise teslim etti. Soruşturmayı yürüten polislerden biri Florida Sun Post'a: "Tampa Körfezi'ne atılan muhtemel bir cinayet kurbanının cinsel organlarını balığın yemiş olması ihtimal dahilinde gözüküyor." açıklamalarında bulundu. Dehşete düşüren hadise sonrasında Masterson, balığa çıkmaktan vazgeçmediğini ifade etti. Genç balıkçı: "Gelecek sefer bir balığı temizlerken kesinlikle gergin olacağım." sözlerini dile getirdi.