Detroit Free Press’in haberine göre ABD’nin Michigan eyaletinde yaşayan ve adı açıklanmayan 58 yaşındaki bir adam yanlışlıkla uyuşturuculu kek yedi ve hastanelik oldu.

Çarşamba sabahı kızının yaptığı çikolatalı kekten bir ısırık alan baba, vücudunun bir kısmının hissizleşmesi sebebiyle felç geçirdiğini düşündü. Hemen acil servisi arayıp ambülans isteyen adam, hastaneye kaldırıldı. Ancak gerçek, yapılan tetkikler sonrasında ortaya çıktı.

Talihsiz babanın basit bir çikolatalı kek zannederek yediği kek, aslında esrar olarak bilinen marihuana bitkisiyle doluydu. Babasının ardından hastaneye giden 17 yaşındaki kızı, polislere kekin marihuana içerdiğini, bu keki kendinin hazırladığını ve kimsenin dokunmayacağını düşünerek ortada bıraktığını söyledi.

Felç geçirdiğini düşünen baba taburcu edilirken, genç kız o kadar da kolay kurtulamayacak gibi görünüyor. Yapılan testler sonucunda kekin içinde marihuana olduğu doğrulandıktan sonra, 17 yaşındaki genç kız hakkında soruşturma başlatılacağı açıklandı. Detroit polisi, basına yaptığı açıklamada genç kızın “hafif bir cezayla kurtulamayacağını” açıkladı.

Güvenlikleri sebebiyle baba ve kızın ismi ise gizli tutuldu.