Archy Strange, soyadının hakkını veren bir harekete imza attı. 'Strange' yani garip bir tercihte bulunarak dilini cerrahi müdahaleyle ikiye ayıran genç kadın, dilinin yeni haliyle yapabildiği harketleri sergilediği bir video çekti ve bir anda viral oldu.

ABD California'da yaşayan Archy Strange, aslında kendi çapında bir sosyal medya fenomeni. Özellikle Youtube videoları binlerce kişi tarafından izlenen Strange, Twitter ve Instagram'da da paylaşımlarda bulunuyor. Peki nedir onu bu kadar ilgi odağı yapan şey? Archy'nin en büyük takıntısı kendi vücudu ve sürekli vücudunda bir şeyleri değiştirerek ilgi çekmeyi başarıyor.

0.jpeg

Dövmeler, piercingler, farklı saç modelleri derken Archy en son yaptığı şeyle adeta takipçilerini şok etti. 2009 yılında dilini cerrahi müdahaleyle ikiye ayıran ve "Yılan dilli kız" olarak anılmaya başlayan Archy Strange, dilinin yeni haliyle yaptığı hareketleri bir videoya çekti. Youtube'da yayınlanan videosu dakikalar içerisinde virale dönüşen Archy'nin görüntülerini sizler için aşağıda paylaşıyoruz.

 

 

Bakmayın böyle çılgın deli dolu gözüktüğüne aslında Archy çocuğuna son derece düşkün anaç bir anne. Radikal görüntüsünün altında çok farklı bir karaktere sahip.

1-272.jpg

Çok güçlü dil kaslarına sahip olan Archy, diline yapılan cerrahi müdahaleyi bizzat kendisi gerçekleştirmiş! 4 milyon takipçisinin hayranlıkla izlediği dil hareketlerini yapabilmek için uzun uğraşlar veren Archy, dilinin kendi kendine iyileştiğini ve her defasında dilini yeniden ikiye bölmek zorunda kaldığını anlatıyor. Son iyileşmesinden sonra dilinin ucunda ufak bir çatallık kalan "Yılan dilli Archy" hayranlık uyandıran hareketlerinin bazılarını hala yapabiliyor.

2-262.jpg

3-177.jpg