Bangladeş'te yaygın mesleklerden biri balıkçılık… Ancak bildiğimiz balıkçılardan onların işi biraz daha zor. Çünkü tropikal ormanların olduğu vahşi doğada avlanmak zorundalar.  Hashmot Ali de onlardan biri…

20 yıl önce büyük bir balıkçı teknesi ile avlanmaya çıktıkları sırada Ali'nin başına korkunç bir olay geldi. Yorucu bir günün ardından teknede uyurken gece karanlığında bir kaplan Ali'ye saldırdı ve yüzünün yarısını kopardı. Arkadaşları tarafından hemen hastaneye götürülen Hashmot Ali'nin yüzü için doktorların fazla yapabileceği bir şey yoktu. Sadece kanamayı durdurup yüzünü bandajlayabildiler. Adam tek gözünü de bu kabus gibi olayda kaybetti.

Aradan yıllar geçti Ali evlendi ve bir kız çocuğu sahibi oldu. Yıllar boyunca yüzünü şeklini çok dert etmese de 40 yaşındaki Hashmot Ali artık ameliyat olmak istiyor. Bu isteğinin tek sebebi ise minik kızı… Toplum tarafından kabul görmeyen Ali kızının ilerde babası yüzünden iyi bir evlilik yapamamasından korkuyor. Estetik operasyonlar için durumu olmayan genç baba ona destek olabilecek bir yardım eli arıyor. Ali hayatını babasından devraldığı balıkçılıkla devam ettiriyor. Ancak bu kez kazanın yaşandığı ormanlık bölgeye fazla gitmiyor.