11 Ocak 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

11 Ocak 2015 Pazar KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ:Önünüze çıkan fırsatlardan faydalanmalısınız. Olaylar karşısında bocalamak istemiyorsanız, enerjinizi doğru kullanmalısınız...
AŞK: Duygu alış verişi içinde olduğunuz kişilerle yaşadığınız farklılıklar, sizi aşk konusunda ön plana çıkarıyor. Bugün olumlu bir gününüz..
SAĞLIK: Güçlü enerjiniz sizi yorgun düşürüyor.Aşırı hareketli yapınız her an pes edebilir.dinlenmeye zaman ayırmalısınız.


11 Ocak 2015 Pazar BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşantınızla ilgili zorlukların üstesinden kolaylıkla geliyorsunuz. Her konuda beceriniz takdirle karşılanıyor.İş başarınız yükseliyor.
AŞK: Aşkı zor yaşadığınız için, karşı tarafla problemleriniz hiç bitmiyor. Çoğu kez sorunlar sizden kaynaklanıyor.Daha esnek olmalısınız..
SAĞLIK: Boğaz bölgenizin hassas olması sizi mikroplara karşı açık yapıyor. Soğuk havalardan çabuk etkileniyorsunuz.


11 Ocak 2015 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ:Sürekli fikir değiştirmeniz sayesinde mükemmele daha çabuk ulaşıyorsunuz. Siz asla rutin işlerle uğraşamazsınız.Bugün farklı olduğunuzu .hissedeceksiniz.
AŞK: Yaşantınızda yapacağınız değişiklikler, sevdiğiniz kişinin de hoşuna gidecek. Yanlış bir şeyler yapmaktan korkuyorsunuz.
SAĞLIK: Tenkit edilmeye gelemiyor, sizi üzen her konudan hemen uzaklaşmayı yeğliyorsunuz. Bugün esnek bir gününüz.


11 Ocak 2015 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşantınızda değişikliklerden korkuyor olmanız sizin başarınızı gölgeliyor. Yeniliklere açık olmalısınız. Sonuç sizden yana olacak..
AŞK: Duygularınızı kolay paylaşan biri değilsiniz. Oysa sevdiğiniz kişi sizin, kendisi hakkında düşüncelerini merak ediyor..
SAĞLIK: Bugün neşelenmek için kendinize bir şeyler icat etmek istiyor, şimdiye kadar yapmadığınız bir şeyi denemek istiyorsunuz.


11 Ocak 2015 Pazar ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: İş çevresinde size uymayan mantığa karşısınız. Haklı olsanız bile olaylar karşısında yetersiz kalıyorsunuz. Biraz daha beklemelisiniz.
AŞK:Birlikteliğinizin önemli kararlarını vermek için bazı konuşmalar sizi bekliyor. Fakat siz erteleme konusunda kararlı gibisiniz..
SAĞLIK: Heyecanlı bir yapıya sahipsiniz.Çevrenizdeki olaylara tepkili davranarak sinir sisteminizi bozuyorsunuz.


11 Ocak 2015 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu: 
İŞ: Tutucu davranışlarınız yüzünden açılımlarınızı geciktiriyorsunuz. Çevrenizle daha açık bir tablo ortaya çıkarmalısınız..
AŞK: Bugün içinize kapanarak, ondan uzak kalmaya çalışmanız, onun üzülmesine neden olacak. Kendinizi geriye çekmemelisiniz.
SAĞLIK: Sebze ağırlıklı beslenmek sağlığınız için daha uyumlu. Ağır besinler cilt problemleri yaratıyor. Özellikle çikolata türünden uzak durmalısınız.


T11 Ocak 2015 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Bazen çevrenizle ilgili problemleri, hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.. Bugün dostlarınızın sizin fikirlerinize ihtiyacı olacak. 
AŞK: Onun ilgisi sizi sıkabilir. Bugün yalnız kalmaya ve kendi iç sesinizi dinlemeye ihtiyacınız var. Ona bunu anlatmlısınız.
SAĞLIK: Eleştiriye gelemediğiniz için, size dikte tarzında konuşulmasından nefret ediyorsunuz. Bugün dengelerinizi bozmamalısınız.


11 Ocak 2015 Pazar AKREP Burcu Yorumu:
İŞ:İş yaşantınızda güçlükler yaşamanız ,sizi çok fazla zorlamıyor. Yeni hedefleriniz için, enerjinizi doğru kullanmalısınız. Zorlukları seviyorsunuz. 
AŞK: Yaşadığınız sorunlar hiç bitmiyor. Aşk sizin için sürekli bir savaş. Bugün Marstan güçlü etkiler alıyorsunuz. Enerjiniz yüksek.
SAĞLIK: Karın bölgenizi üşütmemeli ve hijyen olayına dikkat etmelisiniz.Cinsel organlarınızla ilgili rahatsızlıklar gündemde.


11 Ocak 2015 Pazar YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Hatalarınızı kabul etmeyen bir yapınız var. Sorunlar baş gösterdiğinde suçlayacak birini buluyor ve çevrenize isyan ediyorsunuz..
AŞK: Sürekli karmaşa yaşadığınız için düşüncelerinize netlik kazandıramıyorsunuz. Bugün anlaşma yolunu bulmalı, şartlarınızı zorlamalısınız.. 
SAĞLIK: Bugünlerde kendinize hiç dikkat etmiyorsunuz. Bünyenizin her an zayıf düşeceğini unutmamalısınız. Vitamin almalısınız.


11 Ocak 2015 Pazar OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: İş konusunda akıllıca kararlar veriyor fakat duygularınızı iyi gizliyorsunuz. Bugün yeni planlamaya ihtiyacınız var. Gücünüzü kullanmalısınız.
AŞK: Yaşamınızda coşkularınızı erteleme gereği duyuyor, sonra da kaybettiğiniz zaman için üzüntü duyuyorsunuz. Daha hızlı olmalısınız.
SAĞLIK: İçsel baskılar yüzünden zaman zaman sizi yoklayan boyun ağrılarınıza çare bulmalı ve daha esnek olmalısınız.


11 Ocak 2015 Pazar KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Günlük yaşamı kendi görüşleriniz doğrultusunda değiştirmek, daha iyi yaşanacak bir yer yapmak istiyorsunuz. Bu yönde ısrarcı olmayın. 
AŞK: Sevginizi ve beğenilerinizi gösterme konusunda cimri davranıyorsunuz. Ayni tutumunuzu partnerinize karşı da sürdürüyorsunuz.
SAĞLIK: Bir takım sıkıntılarınızı unutmak için, eğlence adına kendinizi yorduğunuzun farkındasınız. Kendinizi frenleyemiyorsunuz.


11 Ocak 2015 Pazar BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşantınızda değişim yaşamak için geç kalmış sayılmazsınız.Uranüs bir çok yeniliklere karşı hazırlıklı olmanızı istiyor. Sürprizler hazır olmalısınız.
AŞK: İçsel karışıklık yaşadığınız şu günlerde düşüncelerinizi sürekli saklama gereği duyuyorsunuz.. Karşı tarafın tepkisini alabilirsiniz..
SAĞLIK: Ayaklarınız ve baş bölgeniz çok hassas.Soğuk havalarda dışarıya çıkarken, bu bölgelerinizi korumalısınız.