Halkın Sesi'nin haberine göre, Lefkoşa’nın en işlek caddesi olan Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde dün sabah saatlerinde dikkatsizlik sonucunda yaşanan kazada bir kişi yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre kaza, saat 06.45 sıralarında Gelibolu 1. Sokakta batı istikametine doğru dikkatsizce seyretmekte olan Turgut Kargılı’nın yönetimindeki JY 293 plakalı araçla Bedrettin Demirel Caddesine geldiğinde anayoldaki araçlara öncelik vermeden anayola giriş yapmasıyla yaşandı.

Dikkatsizce anayola giriş yapan  Turgut Kargılı’nın yönetimindeki JY 293 plakalı aracın, bu sırada yol boyunca Güney istikametine doğru seyretmekte olan Mehmet Cemiloğlu yönetimindeki GD 931 plakalı van aracın önünü tıkaması sonucunda çarpıştılar. Çarpışma sonucunda savrulan  Cemiloğlu yönetimindeki GD 931 plakalı van yolu ayıran refüj üzerindeki aydınlatma direğine çarparak devrilmesine neden oldu.

Kaza sonucunda GD 931 plakalı van araçta yolcu olarak bulunan Orhan Güler hafif şekilde yaralanarak Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.