Havadis'ten Devrim Demir'in haberine göre, Girne’de üç yıldır aynı evde yaşadığı kız arkadaşı N.H.K.’nin yurt dışına çıkmasını fırsat bilen Sara Olgunyürek, evde ne var ne yok çaldı.

26 Haziran tarihinde ülkeden çıkış yapan ve önceki gün ülkeye giriş yapan N.H.K., evde hiçbir şey bulamayınca polise şikayetçi oldu.

Yapılan şikâyetin ardından tutuklanan Olgunyürek, dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Musa Avcıoğlu, soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

İddialara itiraz etmedi

Girne Polis Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Özmüezzin, mahkemede verdiği ifadede zanlı Sara Olgunyürek’in önceki gün şikâyet üzerine tutuklandığını anlattı.

Özmüezzin, zanlının üç yıldır birlikte yaşadığı kız arkadaşının yurt dışına çıkması üzerine eve izinsiz girdiğini ve 120 bin TL değerinde ziynet eşyalarının yanı sıra çok sayıda özel eşyalarını çaldığını söyledi.

N.H.K.’nin önceki gün zanlıyla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu ifade eden Özmüezzin, Olgunyürek’in mahkeme emri ile tutuklandığını belirtti. Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını kaydeden polis, zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutukluluk talebinin üzerine söz hakkı verilen zanlı Sara Olgunyürek, tutukluluk ve iddialara itirazı olmadığını kaydetti.