Havadis'ten Devrim Demir'in haberine göre, Ülkeye turist vizesi ile giriş yapan ve beş ayda Girne, Çatalköy ve Alsancak bölgesinde 10 ayrı iş yerine giren Ramazan Yavuz, önceki gün başka bir iş yerine girmeyi tasarlarken kıskıvrak yakalandı.

İlk tespitlere göre, iki bin 280 TL nakit para ve 19 bin TL değerinde giyim, bayan iç çamaşırı ve elektronik eşya çaldığını itiraf eden Yavuz, gönüllü ifade vererek suçlarını kabul etti.

Yavuz, dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğine dikkati çekerek 3 gün tutukluluk emri verdi.

Beş ayda 10 iş yerini soydu

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Kader Çamlıbelli, zanlı Ramazan Yavuz’un “”Dükkân açma” ve “Sirkat” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Kader Çamlıbelli, zanlı Yavuz’un 2018 yılının ilk beş ayında ilk tespitlere göre Girne, Çatalköy ve Alsancak bölgelerinde 10 ayrı iş yerine girdiğini söyledi.

Çamlıbelli, zanlının girdiği iş yerlerinden ilk belirlemelere göre 2 bin 280 TL nakit para, 19 bin TL değerinde giyim, bayan iç çamaşırı ve elektronik eşya çaldığını kaydetti.

Sayı artabilir

Çamlıbelli, yapılan ilk soruşturmada zanlının gönüllü ifade vererek suçlarını itiraf ettiğini, alınması gereken birçok ifade olduğunu belirterek bu zaman zarfında işlenen suç sayısının artabileceğine dikkati çekti.

Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden Çamlıbelli, Zanlı Ramazan Yavuz’un ilk aşamada 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.