Gazimağusa’da  II. Trafo Merkezi’ndeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın  09.00-12.00 saatleri arasında bazı bölgelerde  elektrik kesintisi uygulanacak.

Kıb-Tek’ten yapılan açıklamaya göre kesintiden etkilenecek bölgeler şöyle:

“Sosyal Konutlar, Kali Land, Yeni Lefkoşa Çemberi Bölgesi, Küçük Sanayi’nin bir bölümü, City Mall, Alasya Vakıf Anaokulu, Eziç, Yaşam Hastahanesi, Alasya Park, Kapalı Spor Salonu, Califorian Restoran Arkası, Yeni Şehir Bölgesi, Tuzla Köyü, Eski Lefkoşa yolunda;Tuzla Kavşağı ile Mutluyaka Kavşağı arasında kalan site ve tesisler ile Güvercinlik Kavşağı civarındaki konut ve tesisler.” 

Öte yandan  orta gerilim şebekesinde proje çalışması nedeniyle yarın 09.00-16.30 saatleri arasında Sütlüce köyüne de  elektrik enerjisi verilemeyecek.

KARPAZ BÖLGESİNDE DE KESİNTİ VAR

Limak, Artemis, Mehmetçik Plajı, Nuhun Gemisi, Pis su arıtma, Tuzlu su arıtma, Thalasa Sitesi, Yeşilköy, Yeni Erenköy, Esenköy, Adaçay, Sipahi, Dipkarpaz Sipahi arası kalan tesisler, Kumyalı, Balalan, Ziyamet, Gelincik, Boltaşlı, Derince, Taşlıca, Avtepe, Kuruova, Kaleburnu, Marina, Dipkarpaz, Zaferburnu, Sipahi’nin küçük bir bölümü, Tanyel Sitesi, Zeytinlik Sitesi, Döveç Sitesi ve civarına Perşembe günü elektrik verilemeyecek.

Kıb-Tek İskele Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Erenköy, Bafra ve Yeşilyurt Trafo Merkezleri’nde yapılacak genel bakım-onarım çalışmalarından kaynaklanacak olan kesinti 09:00 – 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.