Yeni Bakış gazetesinden Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Mağusa’da 2 ay önce ayrıldığı eski sevgilisinin daha önceden çekilmiş olan cinsel içerikli fotoğraflarını eski sevgilisinin erkek kardeşine sosyal medya üzerinden gönderen Onur Kahlioğulları şikayet üzerine tutuklandı. “Özel hayatın gizliliğini ihlal etme” suçlamasıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Kahlioğulları tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.
 
Fotoğrafları Facebook üzerinden yolladı

Meselenin tahkikat memuru Halil Metin, zanlı Onur Kahlioğulları’nın 1 yıl ilişki yaşadığı ve 2 ay önce ayrıldığı eski sevgilisinin daha önceden çekilmiş olan cinsel içerikli fotoğraflarını Facebook üzerinden eski sevgilisinin erkek kardeşine gönderdiğini açıkladı. Zanlının şikayet üzerine 16 Kasım tarihinde tutuklandığını belirten Metin, zanlının suçunu itiraf ettiğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Metin, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
 
Teminata bağlandı

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı Onur Kahlioğulları’nın kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 4 bin TL nakdi teminat ödemesine, 1 KKTC vatandaşının 100 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve zanlının haftada 2 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.