Kuzey Kıbrıs Turkcell sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği çekilişlerle kazandırmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok farklı ödülü müşterileriyle buluşturan Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu kez gerçekleştirdiği çekilişin ardından kazanan ismi sevilen ve dünyaca ünlü Beyonce ft. Jay Z konserine gönderdi.

Çekiliş, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in dijital markası Lifecell’in Facebook sayfasında paylaşılan içeriği beğenip, konsere katılmak istediği bir arkadaşının ismini etiketleyip paylaşanlar arasından gerçekleşti. Bu koşulları gerçekleştiren kişiler arasından Amsterdam’da gerçekleşen Beyonce ft. Jay Z konserine iki kişilik bilet kazanan isim Ayşe Duyal oldu. Amsterdam’a eşiyle birlikte giden Ayşe Duyal’ın ulaşım, 2 gecelik konaklama ve konser giriş ücretleri dahil tüm masrafları Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından karşılandı.

“Büyük hayranıyım”

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in dijital markası Lifecell’in Facebook sayfasındaki çekilişe katılan ve kazanarak konsere eşiyle birlikte katılan Ayşe Duyal duyduğu mutluluğu ifade ettiği açıklamasında, kendisinin ve eşinin yaşadığı heyecanı şu sözlerle dile getirdi: “Beyonce ve Jay Z’nin büyük hayranıyım. Lifecell’in sayfasındaki paylaşımı görünce bu fırsatı kaçırmama ve çekilişe katılma kararı aldım. Kazandığımı bildirmek için aradıklarında eşim de ben de duyduklarımıza inanmadık, hatta bütün gece uyuyamadık. Amsterdam’da gerçekleşen konsere gittiğimizde biletlerimizin en ön sıralarda olduğunu görünce ayrı bir mutluluk yaşadık çünkü konseri çok yakın bir mesafeden izleme fırsatına sahip olduk. Bizim için çok farklı ve güzel bir deneyimdi. Bize bu deneyimi yaşattığı için tüm Turkcell ailesine çok teşekkür ederiz.”