TKP Yeni Güçler Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, halkın İktidarını kurmak için yolda olduklarını ifade ederek, emekten, demokrasiden, barıştan, her tür insan hak ve özgürlüklerinden, doğadan ve çevreden yana olan herkesi bu yolu birlikte yürümeye davet etti.

TKP Yeni Güçler’den yapılan açıklamada, partiye katılımların sürdüğü, Kemal Aykutlu’nun da partiye katıldığı belirtilerek, katılımın törenle gerçekleştiği kaydedildi.

Açıklamaya göre, törende konuşan Aykutlu, kendisi ve arkadaşlarının, sosyal demokrasiyi toplumsal yaşam biçimi yapmayı hedefleyen bir partiye üye olmaktan büyük onur duyduğunu söyledi.

Aykutlu, laik demokratik yaşam biçiminin korunup geliştirilmeye ihtiyacı olduğu düşüncesinden hareketle TKP Yeni Güçler’de siyaset yapmaya karar verdiğini belirtti.

Aykutlu’nun TKP Yeni Güçler’e katılım töreninde konuşan Genel Başkan Mehmet Çakıcı da, sosyal demokrasiyi toplumsal yaşam biçimi haline getirmeye hedefleyenlerin güçlerini birleştirdiği siyasi örgütün TKP Yeni Güçler olduğunun artık çok net olarak anlaşıldığını belirterek, Aykutlu’nun katılımıyla dünden daha güçlü hale geldiklerini söyledi.

Önümüzdeki süreçte TKP yeni Güçlere katılımların devam edeceğini ifade eden Çakıcı, halkın İktidarını kurmak için yolda olduklarını dile getirip, emekten, demokrasiden, barıştan, her tür insan hak ve özgürlüklerinden, doğadan ve çevreden yana olan herkesi bu yolu birlikte yürümeye davet etti.