Onur Ulağ

Türkiye’den Kuzey Kıbrıs’a, iki ülke arasında ortak yürütülen bir proje çalışması için gelen 61 yaşındaki Emekli Veteriner Hekim Şahin Gökkuş’u ecel, kaldığı misafirhanenin balkonunda yakaladı.

Kıbrıs Türk Veterinerler Birliği Lokalinde misafir olarak kalan Gökkuş’un hayatını kaybettiği dün akşam saatlerinde bölge sakinlerinin ihbarı sonucu ortaya çıktı.

İddialara göre Gökkuş’un takım elbiseleri ile saatlerce balkonda hareketsiz durmasından şüphelenen karşı komşu, lokalin bulunduğu apartmanın sahibini aradı ve durumu bildirdi.

Apartma sahibi de Gökkuş’un çalışma yaptığı arkadaşlarını arayarak durumu aktardı. Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, Gökkuş’un öldüğünü belirledi.Gökkuş’un cesedi hastane morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ani bir şekilde yaşamını yitiren Gökkuş’un cesedinde darp izine rastlanmazken, otopsisinin pazartesi günü yapılacağı ve kesin ölüm nedeninin o zaman netleşeceği açıklandı. 

Emekli veteriner hekim olduğu öğrenilen Gökkuş’un KKTC’de bilgisayarlı hayvan kayıt sistemi çalışmaları yaptığı, ara ara ülkeye gidip geldiği öğrenildi.