TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu saat 18.30 civarlarında KKTC’ye geldi.

Çavuşoğlu Ercan Havaalanı’ndan Cumhurbaşkanlığı’na geçti.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, saat 19.00’da Çavuşoğlu’nu kabul etti.

Daha sonra heyetler arası görüşme yapılacak; ardından Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Hüseyin Özgürgün, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

CUMHURBAŞKANLIĞI’NDA AKINCI BAŞKANLIĞINDA ÇAVUŞOĞLU'NUN KATILIMIYLA ÇALIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞULDU

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı,  Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Hüseyin Özgürgün, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, CTP Genel Başkanı  Tufan Erhürman ve TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı’ndaki çalışma yemeği saat 20.30’da  başladı.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu kabulünün ardından  heyetler arası görüşmeye geçilmesi bekleniyordu ancak programın uzaması nedeniyle heyetler arası görüşme yapılmadan çalışma yemeğine geçildiği öğrenildi.

Çalışma yemeğinde Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay da  hazır bulundu.

Yemeğin ardından açıklama yapılmayacağı bildirilirken; Çavuşoğlu’nun çalışma yemeğinin ardından KKTC’den ayrılması bekleniyor.

1500400930.jpg

1500400591.jpg

1500395263.jpg