Kuzey Kıbrıs Turkcell, “Cep Hesabım” uygulaması ile dijital değişim vizyonunu ileriye taşırken, müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in mobil uygulaması Cep Hesabım ile hattındaki kullanımları takip eden müşteriler, güncel ve geçmiş fatura detaylarını anında görüntülerken, fatura ödemelerini de kolaylıkla yapabiliyor.

Cep Hesabım ile hatlarına kontör yükleyebilen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, tarife ve paketlerini de inceleyerek hemen satın alabiliyor. Cep Hesabım aynı zamanda hat ayarlarına ulaşma ve kullanılan servislerle ilgili güncelleme yapma imkanı da sunuyor.

İnternet kotasından eksilmiyor

Teknoloji lideri Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından hayata geçirilen Cep Hesabım uygulaması ile birkaç tuşla dilediğiniz işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Üstelik bu işlemleri gerçekleştirirken internet kotanızdan da eksilmiyor. Böylelikle uygulama içerisinde rahat ve dilediğiniz kadar inceleme yaparak gezinebiliyorsunuz.

“Cep Hesabım”la zamandan tasarruf

“Cep Hesabım” uygulaması ile zamandan da tasarruf ederek Turkcell İletişim Merkezi’ne gitmek yerine birkaç tuşla işlem yapabiliyorsunuz.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “Her ay faturanızı ödemek için zaman harcamanıza gerek yok” denilerek, “Uygulama ile son 6 aylık faturanızı takip edebilir, hattınızla, paketinizle ilgili birçok detayı öğrenebilir, işlem yapabilirsiniz” görüşüne yer verildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, Cep Hesabım uygulaması hakkında şu bilgiler de paylaşıldı:

“Cep Hesabım uygulaması ile Kuzey Kıbrıs Turkcell hattınızın kalan kullanımlarını takip edip, güncel ve geçmiş fatura detaylarınızı görüntüleyebilir, fatura analizinden ödeyeceğiniz tutarları detaylarıyla inceleyebilir, fatura ödemenizi de kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Paketinizdeki kalan kullanımlarınızı da yine uygulama içerisinden takip edebilirsiniz. Bunun dışında kontör yükleyebilir, tarife ve paketlerimizi inceleyerek hemen satın alabilirsiniz. Aynı zamanda hat ayarlarınıza ulaşabilir ve kullandığınız servisleri güncelleyebilirsiniz. Güncel tutarınızı görebildiğiniz gibi son 6 ay fatura ortalamanızı da hesaplayan uygulama içerisinden takip edebilirsiniz.”

Cep Hesabım’la “Salla Kazan” avantajı devam ediyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada Haziran ayında başlayan “Salla Kazan” kampanyasının 30 Eylül 2017 saat 23.59’a kadar uzatıldığı da belirtildi. Cep Hesabım, on binlerce dakika ve internet kazandırmaya devam ediyor.

“Salla Kazan” kampanyasından, Cep Hesabım uygulamasını telefonuna yükleyen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler kolayca yararlanabiliyor. Bireysel ve kurumsal ses hattı kullanan müşteriler bu kampanyadan yurt içinde ve her hafta 1 kere yararlanabiliyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler kampanya kapsamında verilen faydalardan kalan miktarının sorgusunu da yine Cep Hesabım uygulamasından yapabiliyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “Cep Hesabım uygulamasını App Store ya da Google Play Store'dan telefonunuza indirerek, süper şifrenizle uygulamaya giriş yapabiliyorsunuz” dendi.