Hüseyin Çiçek

Gazimağusa’ya bağlı Kurudere köyünde önceki gün 7 aydır süren cinsel taciz olayı ortaya çıktı. İsminin baş harfleri E.İ olan kadınla 2016 yılı Aralık ayı içerisinde, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden tanışan S.G. isimli güvenlik görevlisinin adı edilene, ilgili sitenin mesaj kısmından birçok kez cinsel içerikli mesaj atıp cinsel organının fotoğrafını çekerek yolladığı iddia edildi.

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre Ulukışla’da sakin kadınla Facebook üzerinden tanışan S.G., kendisinden 6 yaş büyük olan 30 yaşındaki kadına defalarca cinsel içerikli mesajlar atmakla kalmayarak, cinsel organının resmini de çekerek yolladığı ileri sürüldü. S.G. Geçitkale polisi tarafından gözaltına alınarak hakkında yasal işlem başlatıldı.

KARAKOLDA SİNİRLER GERİLDİ

Mesele ile ilgili S.G.’nin gözaltına alındığı Geçitkale Polis Karkaolu’na giden cinsel tacize uğrayan kadının kardeşi Y.B.A, karakolda karşılaştığı S.G. kardeşleri N.G. ile S.G.’ye hakaret ettikten sonra, N.G.’nin park halinde bulunan aracının ön kaportasına yumruk ve tekme atmak sureti ile on panjur ve plakanın kırılmasına neden oldu. Hızını alamayan öfkeli kardeş, S.G’ye de yumruk vurarak darp etti. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.