Şehrin merkezinde, huzurlu ve ayrıcalıklı bir yaşam arayanlar için Kıbrıs Developments özel bir fırsat sunuyor. Firmanın merakla beklenen projesi Kıbrıs Town Houses, birçok özelliğiyle dikkat çekiyor.

Girne’nin hızla gelişen ve markalaşan bölgesi Alsancak’ta yer alan konut projesi, merkezi konumu ile büyük bir lokasyon avantajı taşıyor.

Çıkarma Plajı ve Milli Park’ın yanında yer alan Kıbrıs Town Houses, yatırımcısına eşsiz dağ ve deniz manzarası sunuyor.

KKTC’de ilk kez uygulanan BREEAM Sertifikası ile yüzde 30 tasarruflu yapılar inşa eden Kıbrıs Developments, Kıbrıs Town Houses projesinin mimarisiyle de çok iddialı.

Çünkü burada apartman dairesi yok, müstakil yaşam var. Apartman ve ortak alan kullanımının sıkça sıkıntılar yaşattığı KKTC’ye, farklı bir pencere açıyor bu proje.

İki katlı yapılarda bahçe katı ve balkon dikkat çekiyor. Özel olan ise, ikisinin de girişleri ayrı yerden yapılıyor. Yani herkese müstakil bir yaşam alanı veriyor Kıbrıs Town Houses. Evinize girip çıkarken, kimseyle karşılaşmıyorsunuz. Kıbrıs kokan avlunuzda veya balkonunuzda doğa ve huzurun tadını çıkarıyorsunuz.

“Geniş metrekare, 240 ay vade”

Concept, Compact, Solo ve Tailor Made konut tipleriyle dört ayrı model sunuluyor projede.

Kıbrıs Developments’ın KKTC ve Türkiye’de birçok dalda ödül alan projesi Milos Park Homes’a göre daha geniş metrekareli konut projesinin fiyatlarına gelince.

1+1 ve 66 metrekarelik Compact ile fiyatlar 79 bin sterlinden başlıyor. 230 metrekareye kadar konut tipi alternatifi sunuluyor.

Üstelik bu proje için İş Bankası ile yine özel bir Natamam Konut Kredisi anlaşması imzalandı. Yani Kıbrıs Town Houses projesinden ev sahibi olmak isteyenler, tam 240 ay vade ile İş Bankası’ndan hemen kredi kullanabiliyor.

Detaylı bilgi için:
0 392 444 52 77
0 533 820 74 74
kibris.town