Kuzey Kıbrıs Turkcell’in üretim odaklı sosyal sorumluluk projesi bandabuliyam.com, Çamlıbel 6’ncı Domates Festivali’nde yer aldı.

“Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı” sloganıyla ülkemizin en büyük ürün pazarı olarak yaşama geçirilen bandabuliyam.com, dijital platformdaki online satış hizmetini festivalde tanıttı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in teknoloji ve altyapı desteği ile oluşturulan bandabuliyam.com, bir süredir, nesdersan.com’dan online satış yaparak, internet üzerinden alınan ürünleri kargo ile tüketicilerin ayağına taşıyor.

3 RENKLİ GÜN

Lapta Belediyesi ve ÇAM-SEV işbirliğinde bu yıl 6’ncısı düzenlenen Domates Festivali, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in iletişim sponsorluğunda yapıldı. Bandabuliyam standının da yer aldığı festival üç gün boyunca yoğun ilgi gördü.
Domates Festivali’ni Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nun yanı sıra milletvekilleri, belediye başkanları, yurttaşlar ve çok sayıda turist ziyaret etti.
Üç gün boyunca konserler, dans gösterileri ve özel etkinliklerin yer aldığı festival, renkli görüntülere sahne oldu.

YENİ MAĞAZALAR
Ülkemizin en büyük dijital yerli ürün pazarı bandabuliyam.com standını ziyaret edenler, Kıbrıs’ın el emeğini yansıtan pek çok ürüne internet üzerinden nasıl ulaşabileceklerini deneyimledi.
Online satış yapan bandabuliyam.com üreticileri HasDer, HerCem, TED ve Shiffa’ya bir yeni mağaza daha eklendi. Dizayn 74 de “Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı” Bandabuliyam ailesine katıldı.