Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Erol Uçaner geçtiğimiz gün Kolan British Hospital Lefkosa’da ameliyat sırasında hayatını kaybeden Gökhan Polat ​isimli kişi hakkında açıklama yaptı.

işte o açıklama:

Geçtiğimiz gün Kolan British Hospital Lefkosa’da ameliyat sırasında hayatını kaybeden Gökhan Polat isimli kardeşimiz hakkında bazı basın yayın kuruluşları ve sosyal medya da hiçbir araştırma yapılmadan, hiçbir yetkiliye danışılmadan hastanın sevkinin yapılmadığı şeklindeki açıklamalarla tamamen hastanemizi suçlayıcı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını duyurmak ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek görevimizdir.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliği olarak yaptığımız araştırmada hayatını kaybeden kardeşimizin Dr. Gülgün Vaiz tarafından muayene edilmesinin ardından Kalp Damar Cerrahisine konsulte edildiği orada Dr. Çağın Zaim tarafından yapılan tetkik ve muayenesinden sonra 19.09.2017 tarihinde hastanın kendi tercihi doğrultusunda gerek TC üniversite ve devlet hastanelerinde gerekse KKTC’deki Sağlık Bakanlığı’nın anlaşmalı olduğu özel hastanelerde ileri tetkik ve tedavisinin yapılması için sağlık kurulu kararı üretilmiştir.

Hayatını kaybeden kardeşimize Allahtan rahmet,ailesi ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim.