SÜREKLİ ÜZERİME GELİNİYOR: Taşyapı Direktörü ve Ercan Devlet Havaalanı ihalesini kazanan T&T Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, inşaatın belirlenen iş takvimine göre devam ettiğini ancak Maliye Bakanlığı kaynaklı çok ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi

TURANLI: İYİ NİYET GÖRMEDİM: Turanlı: Ben havaalanını 15 Kasım’a hazır hale getireceğim. Ama açılış yapar mıyız yapmaz mıyız o zaman göreceğiz. Ben söz verdim mi yaparım. Almadığım, tahsil etmediğim KDV’den mahsuplaşma yapmak yerine, bana ceza kesme, faiz uygulama nedir? İyi niyet bunun neresindedir”

Taşyapı Direktörü ve Ercan Devlet Havaalanı ihalesini kazanan T&T Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, inşaatın belirlenen iş takvimine göre devam ettiğini ancak Maliye Bakanlığı kaynaklı çok ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi.

Devlete bir yılda 100 milyon TL kar paylaşımı ödendiğini, iki yıl vergi listesinde  zirvede yer aldıklarını belirten Turanlı, "Başbakan, yardımcısı, kabinedeki diğer bakanlar 15 Kasım'da açılış yapılacağını söylüyorlar ama, bana gümrüklerde, vergi dairesinde uygulanan zulmü ve yıldırma politikalarını görmezden geliyorlar" dedi.

Haberin devamı için tıklayın.