Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Lions Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seray Gürün ve yönetim kurulu İçişleri Bakanı Kutlu Evren’i ziyaret etti. 

Ziyarette ilk sözü alan Başkan Seray Gürün 1997 yılında Türkiye Lions 118Y çatısı altında başlayan yoğun çalışmalar sonucu 2004 yılında Amerika’ya Undistrict Cyprus olarak kabul ettirilen Kuzey Kıbrıs Lions Kulüplerinin yirmi yılı aşkın çalışmaları hakkında Bakan Evren’e bilgi verdi. Lions’ların bu yıl 100. Yılını kutladıklarına, 210 ülkede faaliyet gösteren ve tamamen gönüllülük esası ile çalışan 1,5 milyonu aşkın üyeye sahip olduklarına da değinen Başkan Gürün insanlığa ve topluma bir fayda sağlamak için çalıştıklarını belirtti. 

İçişleri Bakanı Kutlu Evren konuşmasında Lions kulüp üyelerinin  ülke genelinde yaptığı gönüllü faaliyetleri takip ettiğini, özel sektör sponsorluklarının da bu alanda hassasiyet gösterdiğini  dile getiren Bakan Evren Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ileriye gidebilmesi adına özellikle gönüllü olarak çalışan herkesi takdirle karşıladığını belirterek KKTC  Lions Kulüpleri Federasyonuna çalışmalarında başarılar diledi.