Hüseyin ÇİÇEK

Tatlısu-Geçitkale anayolu üzerindeki Çınarlı kavşağında dün saat 18.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında biri ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kaza, İmren Toprak yönetimindeki JL 065 plakalı aracın, Çınarlı kavşağına geldiğinde, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi neticesinde yol kenarındaki ağaca çarpması daha sonra da tarla içerisine savrulup toprak sete çakılması sonucunda meydana geldi. 

Olayda, 25 yaşındaki sürücü İmren Toprak araç içerisinde sıkışırken, 5 yaşındaki yeğeni Sude Toprak çarpmanın etkisi ile araçtan fırladı. Olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan minik Sude’nin kalçasında kırık ve iç kanama şüphesi olduğu belirtildi.

Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınan Minik Sude’nin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Teyze İmren Toprak ise sıkıştığı araç içerisinden itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkarılarak ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İmren Toprak’ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Anne ve Baba olay yerine koştu

Kazayı duyar duymaz ikamet ettikleri Yamaçköy’den olay yerine koşan minik Sude’nin annesi Semra ve babası Adem Toprak, çocuklarının hastaneye kaldırılmasını endişe içinde izledi. Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nda subay olan baba Adem Toprak ile anne Semra Toprak hastanede tüm gece kızlarından gelecek iyi bir haberi bekledi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.