Hamitköy’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklanırken, uyuşturucu satışından elde edilen çeşitli miktarlarda para ele geçirildi.

Polis Basın Bülteni’ne göre,  dün 17.30 sıralarında, Hamitköy’de polis tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu, R.M’nin.(E-25) üzerinde ve kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, yaklaşık 19 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Mesele ile ilgili ileri soruşturmada, olayla bağlantısı olduğu tespit edilen M.C’nin.(E-22) üzerinde yapılan aramada yaklaşık 4,5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 700 TL nakit para bulundu.

G.T.H.’nin (E-22) R.M ile birlikte kaldıkları  ikametgahta yapılan aramada; yaklaşık 254 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, üzerinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan bir adet öğütücü ile bir adet hassas tartı cihazı, içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet ucu yanık yarım sigara ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 5 bin 710 TL, 850 Dolar ve 70 Euro nakit para bulunarak emare  alındı.

Bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan A.Ç.A.(E-34) tutuklandı.

UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU

Gazimağusa - Lefkoşa anayolu Güvercinlik kavşağı yakınlarında polis ekibi tarafından şüpheli görülen yol kenarında duran araç içerisinde yapılan aramada, yaklaşık bir gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Mesele ile ilgili olarak araçta yolcu olarak bulunan İ.K. (E-34) ve olayla bağlantısı olduğuna inanılan U.Ö.(E-28) tutuklandı..