Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın dün basın toplantısı ile duyurduğu ve bir çok üründe indirim içeren kampanya ile ilgili market sahipleri ciddi bir şaşkınlık yaşıyor.
Reis Market Direktörü Ayşen Buba, az önce yaptığı kısa açıklamada, “Hangi ürün, ne kadar indirim içerecek, market sahipleri olarak bilgimiz yok” dedi.
İşte o açıklama: 1 Kasım itibariyle Ticaret Odası' nın organize etmiş olduğu enflasyonla mücadle ile ilgili listede adı bulunan gıda sektöründeki hiçbir firmadan indirimle ilgili bir bilgi gelmediğini bildirir Sayın Ticaret Odasını göreve çağırıyorum
SİZİN SADECE STERLİN 9 TL OLDUĞUNDA ZAM YAPMAK İÇİN BİLGİNİZ VAR. STERLİN 7 TL OLUNCA AHMAKLAŞIYOR VE BİLGİSİZLEŞİYORSUNUZ. AYIPTIR AYIP. BİRAZ DA UTANIN. UTANMA DUYGUNUZ VAR İSE !!!!
BİLGİNİZİN OLMASINA GEREK YOK. DÖVİZ ÇIKARKEN ZAM YAPTIĞINIZ GİBİ DÖVİZ İNERKEN DE FİYATLARI İNDİRİN. BU BİR AHLAK MESELESİ. AHLAKLI TÜCCAR NE YAPACAĞINI BİLİR.
Doviz cikarken nasil haberiniz oldu terbiyesizler!!! (Indirim yapan yerler var, onlar ustune alinmasin)
DOVUZ DUSTU MARKETLER HALA DAHA HER SEYI PAHALI SATIYOR DOYMAZLAR YA BELESTE CURUK DOMATESIN KILOSU 3.50 AMA COPLUK ATILMANIN MALIN IYISI 8.50 YANI GAZIK USTUNE GAZIK NASIL ZENGIN OLACAKLAR HALKI SOMUREREK YAZIK BE UTANIN