Onur Ulağ

Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde dün iki aracın çarpışması sonucu gerçekleşen trafik kazasında büyük bir şans eseri can kaybı ve ciddi bir yaralanma olmazken, kazaya karışan araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu.

Kaza, Lefkoşa’dan Mağusa istikametine doğru seyreden Batuğhan Erişmiş isimli sürücünün  kullandığı GB 892 plakalı aracı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında park halinde bulunan Turan Tornacı’ya ait LC 436 plakalı araca çarpması sonucu gerçekleşti.

Çarpmanın etkisiyle Tornacı’nın aracı yan tarafında bulunan iş yerinin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar meydana gelirken, can kaybı ve yaralanma olmadı. 

4 araç birbirine girdi

Öte yandan Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesi’nde dün meydana gelen trafik kazasında ise 4 araç birbirine girdi ve araçlarda maddi hasar oluştu. 

Kaza, dün saat 21.30 sıralarında gerçekleşti. Mehmet Yıldırım isimli sürücü, FZ 182 plakalı aracı ile Bedrettin Demirel Caddesi’nde Ortaköy istikametine doğru seyrettiği esnada, ilk olarak kendisiyle aynı istikamete giden Orhan Divan’ın yönetimindeki EZ 570 plakalı araca, ardından da Mehmet Tarım yönetimindeki KA 002 plakalı araca çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle ileriye savrulan Tarım’ın yönetimindeki araç, önünde seyreden Hatice Varol yönetimindeki KB 708 plakalı araca arkadan çarptı. Kaza sonucu herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.