İskele Belediyesi 2. Deniz Festivali, Sahil Yolu Koşusu ile devam edecek. Bu yıl 2’ncisi düzenlenecek koşu yarın gerçekleşecek. 
Yetişkinlerin saat 19.00’da Şehit İlker Karter İlkokulu önünden başlayacağı koşuda çocuklar ise saat 17.00’de Merit Cyprus Garden Çemberi’nden başlayacak. 
2006-2009 yılları arasında doğan çocukların katılabileceği koşuların finali ise İskele Belediyesi Halk (Makenzi) Plajı’nda yapılacak.  
Dereceye giren erkek ve kadın kategorilerinde ilk 5’e para ödülünün verileceği 2. Sahil Yolu Koşusu’nda dereceye giren çocuklara ise kupa ve madalyalar takdim edilecek.   

“SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SAHİLE KOŞUYORUZ”

İskele Belediyesi’nin ‘Sağlıklı Yaşam İçin Sahile Koşuyoruz’ ana temasıyla bu yıl Deniz Festivali kapsamında 2’ncisini düzenlediği Sahil Yolu Koşusuna katılımın da bir hayli yoğun olması bekleniyor. Koşunun güvenliğini, İskele Belediyesi Zabıta Ekibi ile İskele Polis Müdürlüğü trafik polisleri sağlarken, koşu boyunca YDÜ Hastanesi Ambulansı ile İskele Belediyesi Sağlık Birimi de hazır bulunacak.

SADIKOĞLU: "SPOR GEREKLİ"
2. Sahil Yolu Koşusu’yla ilgili olarak konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, koşuya katılacak herkese şimdiden teşekkür etti. 
Sağlıklı bir yaşam için sporun gerekliliğine dikkat çeken Sadıkoğlu, İskele Belediyesi’nin bu kapsamda bu ve bunun gibi etkinliklere ayrıca önem verdiğini söyledi. 

FESTİVALDE ÇAĞDAŞ AYDAŞ KONSER VERECEK

Geçtiğimiz Haftasonu 19 Ağustos’ta Hentbol Turnuvası ile başlayan  2. Deniz Festivali, Sahil Yolu Koşusu’nun ardından gece ülkemizin başarılı seslerinden Çağdaş Aydaş konseri ile devam edecek. 25 Ağustos akşamı saat 22.00’de başlayacak ücretsiz konser İskele Belediyesi Halk (Makenzi) Plajı’nda yapılacak.