Havadis'ten Devrim Demir'in haberine göre, Gönyeli’deki bir meyhanede müşteri olarak bulundukları sırada canlı müzik yapan grubun istedikleri şarkıyı çalmadıkları gerekçesi ile öfkelenen zanlılar Selahaddin Acar, Emin Özdemir ve henüz tespit edilemeyen otuz kişi meyhaneyi cehenneme çevirdi.

Arabalarından çıkardıkları beyzbol sopası ve demir çubuklarla önlerine geleni ciddi şekilde darp eden saldırganlar Kadir Saraç isimli kişinin dişlerinin kırılmasına neden olurken, meyhanede ne masa ne sandalye bıraktı.

İzlenen kamera görüntülerinde olaya karışan Selahaddin Acar ve Emin Özdemir Lefkoşa’da tespit edilip tutuklanırken, polis otuz kişiyi her yerde arıyor.

Zanlılar, dün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 2 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Meyhanede ne masa ne sandalye bıraktılar

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Ergüleç, olayla ilgili bulguları aktardı.

Ergüleç,  zanlılar Selahaddin Acar, Emin Özdemir ile birlikte olan ve henüz tespit edilemeyen kişilerin 15 Mayıs’ta saat 00.25’te Gönyeli’de Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren meyhanede müzisyenlerin istedikleri parçayı çalmadığı gerekçesiyle kavga çıkardığını belirtti.

Polis,  çıkan kavgada zanlıların 4 kişiyi tasarruflarında bulundurdukları beyzbol sopası ve demir çubuklarla ciddi şekilde darp ettiklerini mahkemeye aktardı.

Ergüleç, zanlıların müşteki Kadir Saraç’ın ön dişini kırdığını ayrıca restoranın, masa, sandalye ve eşyalarına da kasten zarar verdiklerini belirtti.

Otuz kişi ile tecavüzkâr aletler kayıp

Polis memuru Hüseyin Ergüleç, soruşturmanın çok ciddi bir mesele olduğunu bağlantılı yaklaşık 30 kişinin arandığını, olay yerinde kullanılan tecavüzkâr aletlerin bulunması gerektiğini belirterek soruşturmanın selameti açısında zanlıların ilk etap 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.