Kıbrıs Türk Kangoo Jumps Aerobik Spor Derneği Başkanı Tatiana Demiralp ile Nevsiye Emiroğlu, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek, 18-19-20 Mayıs tarihlerinde yapacakları Freestyler Fitness Zirve’siyle ilgili bilgi verdiler. Dernek yetkilileri, organizasyona davet ettikleri Başkan İsmail Arter’e ayrıca plaket de takdim etti. Organizasyonda Kanada’da başlayan Fitness Dynamic sporunun tanıtımı yapılacak ve İspanya, Hollanda, İtalya’dan gelecek uzmanlar ülkemiz eğitmenlerine eğitim verecek. Fitness Dynamic sporunun 10. Yılının kutlaması için çok sayıda ülke sporcusu ülkemizde buluşacak.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gazimağusa’da ve ülkemizde çeşitli spor dallarının gençlerimize tanıtılması, öğretilmesi ve sevdirilmesi yönünde çalışma içerisinde olduklarını, bu konuda çalışan derneklerle de sürekli istişare içinde çalışmalara destek verdiklerini söyledi. Başkan İsmail Arter, geçen yıl başarılı etkinlik yapan derneğin  bu yılki uluslararası boyutlu organizasyonuna da aynı desteği vereceklerini belirtti.

Kıbrıs Türk Kangoo Jumps Aerobik Spor Derneği Başkanı Titiana Demiralp, her zaman yanlarında olan ve derneğe destek veren Başkan İsmail Arter’e teşekkür ederek, tüm Kıbrıs’ı temsilen faaliyet yaptıklarını, bu yıl sadece Avrupa’dan değil tüm dünyadan katılımın olacağı Freestyler Fitness Zirve’sini daha büyük bir organizasyon ile düzenleyeceklerini ifade etti ve daha fazla katılım beklediklerini ifade etti.