Havadis'ten Devrim Demir'in haberine göre, Mağusa’da 5 Ekim gecesi hemşire Halime Çetin’i yanında götürdüğü av tüfeği ile 3 el ateş edip öldürdükten sonra kendini de ağır yaralayan Hayrettin Özcömert’in hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Polis Basın Subaylığı ve Lefkoşa Hastanesi Başhekim yardımcısı Erol Uçaner’den edinilen bilgiye göre, yaklaşık 3 haftadır Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu yoğun bakım servisinde tedavi gören zanlı Hayrettin Özcömert hayati tehlikeyi atlat. Uzun süre şuuru kapalı olarak tedavi gören Özcömert’in  şuuru açıldı.

Yüzünün bir kısmı yok

Edinilen bilgide, zanlı Hayrettin Özcömert’in yüzünün bir kısmının ağır hasarlı olduğu ve tedavisini yapan doktorların yüz nakli yapılması için konuşma yapıldığı öğrenildi.

Özcömert’in nakil talebi olması durumunda, tedavi için Türkiye’ye gönderileceği öne sürüldü.

Bugün ifade verecek

Havadis’in elde ettiği bilgiler arasında, zanlı Özcömert’in hayati tehlikeyi atlatıp şuurunun açık olması nedeniyle bugün ifade vereceği öğrenildi.

Mağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis ekiplerinin bugün Özcömert’in ifadesini almak için Lefkoşa Hastanesi’ne gidecek.