13.08.2019 tarihinde saat 22:00 sıralarında Gazimağusa’da, Silahlı Kuvvetler Caddesi üzerinde kullanımında bulunan araç ile trafik kazası yapan C.G.(E-20)’nin üzerinde ve aracında yapılan aramada yaklaşık 4 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 2 adet ucu yanık sarma sigara bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs ve araçta yolcu olarak bulunan F.D(E-22) tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.
2.
13.08.2019 tarihinde saat 13:40 sıralarında Karaoğlanoğlu’nda, çevre yolu üzerinde kullanımında bulunan araç ile trafik kazası yapan Z.Ö.(E-38)’nün üzerinde ve aracında yapılan aramada yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.
hint kenevirni serbest bırakınn gencler zehirlenmesin boyle.
Bencede serbest bıraksınlar turist patlaması yaşanır ülke tanınır ama kafa yokki zannediyolar kendi çocukları içmez ama içmeyen yok gibi gözüküyor her gün onlarca tutuklamadan
Beğen (0) Beğenmedim! (0)