Onur Ulağ

Başkent Lefkoşa’nın en işlek caddelerinden biri olan Dereboyu’nda dün sabah saatlerinde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı.

Elde edilen bilgilere göre kaza, dün saat 01.00 sıralarında meydana geldi Kaza, 112 promil içki tesiri altında olduğu bildirilen 32 yaşındaki Gökmen Kılıçoğlu’nun yönetimindeki GV 271 plakalı aracıyla Dominos Pizza isimli işyerinin önünden yolun sağındaki sokağa dönüşe geçtiği sırada, karşı istikametten gelen 22 yaşındaki Birtan Kahramanoğlu yönetimindeki NS 629 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu meydana geldi.Kaza esnasında Birtan Kahramanoğlu’nun da 114 promil içki tesiri altında olduğu belirlendi.

Kazadan sonra her iki araçta da büyük çapta maddi hasar oluşurken, NS 629 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Begmayrat Hajauhammedov (E-22) yaralandı. Yaralanan sürücü olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu acil servisine kaldırıldı.  Hajauhammedov, hastanede ilk tedavisinin ardından müşahede altına alındı. polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.