destek olmak amacıyla başlattığı “bir simit al, kanser hastalarına sen de yardım et” kampanyası Lefkoşa ve Girne’nin ardından Gazimağusa’da da başladı. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ve kampanyanın Mağusa’ya gelmesini sağlayan Gazimağusa Milletvekili Resmiye Canaltay, Küçükuncular Grup Direktörü Erdinç Küçükuncular ile birlikte belediyenin MGA Tesisi önüne kurulan standı ziyaret ederek kampanyaya destek verdi. Kanser Hastaları Yardım Derneği gönüllülerinin de katıldığı kampanyada sabah saatlerinde başlayan simit satışlarına yoğun ilgi gösterildi. Gazimağusalı vatandaşlar ve  iş sahibi insanların büyük bir duyarlılık göstermesi nedeniyle kısa sürede 20 bin TL’lik satış yapıldı

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, böylesi bir farkındalık ve destek kampanyası düzenlediği için Küçükuncular Grup Direktörü Erdinç Küçükuncular’a teşekkür etti. Kanserle mücadelede sıkıntıların olduğunu bildiklerini ve aileleri darmadağın edecek travmalar yaşandığını gördüklerini ifade eden Başkan Arter, hasatlıkla mücadele maddi anlamda sıkıntı yaşanmaması gerektiğini, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceğini, konunun toplumsal dayanışma gerektirdiğini ifade etti.

Gazimağusa Milletvekili Resmiye Canaltay ise, böylesi önemli bir sosyal sorumluluk projesini üstelenen Erdinç Küçükunular’a teşekkür ederek, 2 büyük ilçede başlatılan etkinliğin farkındalık yaratmak ve destek olmak adına Mağusa’da da yapılmasını istediklerini ve Erdinç Küçükuncular ile görüştüğünü, tüm KKTC’yi ilgilendiren ciddi bir sorun olan kanser hastalığına karşı toplum olarak hepimizin katkı koymamız gerektiğini söyledi. Çok kısa sürede kampanyaya büyük ilgi gösteren Mağusa halkının 20 TL’lik satış yapılmasını sağlayarak duyarlılık gösterdğini ifade eden Canaltay, Gazimağusa halkına teşekkür etti. Canaltay, Gazimağusa’nın böylesi güzel sosyal sorumluluk projelerinde dayanışma içinde olması için halkla birlikte her zaman görev üstelenmeye devam edeceklerini belirtti.

Küçükuncular Grup Direktörü Erdinç Küçükuncular ise Lefkoşa ve Girne’den sonra Gazimağusa’ya da geldiklerini ve buradan son derece mutlu döneceklerini ifade ederek, adanın her tarafından kampanyaya ilginin muhteşem olduğunu, Gazimağusa’da kendilerine verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı İsmail Arter’e ve Milletvekili Resmiye Canaltay’a teşekkür etti.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Bölge Sorumlusu Zarifşen Menteşoğlu, kampanyaya yoğun bir ilginin olmasından dolayı mutlu olduklarını, halkın satılan simitlerin çok üzerinde yüklü miktarda bağış yaptığını ifade ederek, kampanyayı düzenleyen Erdinç Küçükuncular ve  katkılarından dolayı Gazimağusa Milletvekili Resmiye Canaltay’a teşekkür etti.