Dönem Başkanı Şansel Soyel'in başkanlığında bütük bir katılım ve coşku içinden geçen toplantının konukları KKTC Cumhuriyet Meclisi eski başkanlarından  Hakkı Atun ve Suna Atun oldu. Ayrıca KKTC Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Sayın Başak Ekenoğlu ile Temel Sağlık Hizmetleri Başhekimi Dr. Mehmet Şenol’da  konuklar arasındaydı.

Lions hareketinin Kıbrıs’daki öncülerinden olan Hakkı Atun, sayıları bugün 20'ye ulaşan Lions ve Leo Kulüplerinin ülkemiz içinde en ücra köşelere ulaşan hizmetlerinden ve yurtdışında yapılan toplantılara katılarak tanınır ve görünür olmamızı sağlamasından bahsederek  memnuniyetini ifade etti.

KKTC Sağlık Bakanlığı temsilcileri ise “Anne ve Çocuk Sağlığı Proje”sini katılımcılara anlatarak Lionların sağlığa yapacakları hizmetlerde bu proje doğrultusunda işbirliği ve eşgüdüm içinde birlikte çalışmanın önemini vurguladılar.

Federasyon Dönem Başkanı Şansel Soyel'de Lions Kulüplerinin beş ana aktivitesi olan Diyabet, Açlık, Çevre, Çocuk Kanserleri ve Göz Sağlığı konularında kalıcı ve sürdürülebilir hizmetlerin verilmeye devam edeceği bunun yanında her kulübün bulunduğu bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışacağını ifade etti.

Toplantı kutlama pastasının kesilmesiyle son buldu.