Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada yemek arasında çekilen bir fotoğrafın “siyasi dalkavukluk” olarak paylaşılmasını eleştirdi.

Atakan, yapılanın seçmene oynama maksadı ile yapıldığını ve bugibi eylemlere karınlarının tok olduğunu söyledi.

Atakan'ın sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştığı açıklaması şöyle:

“Eleştiri yapılır, şahsen çok yararlı bulurum ve de gocunmam. Almam gereken bir mesaj var ise mutlaka dikkate alırım. Ama bir eleştiri yapıldığında bir yapana bir de dayanağına bakarım. 8 gün boyunca sabahtan gece yarısını geçen saatlere kadar mecliste bütçe görüşmelerinde yer aldık.

Genelde aynı şeylerin tekrarı da olsa yapılan konuşmaları sıkılmadan dinledik. Almamız gereken notları aldık. Yıllardır hükümet edenlerin aslında ne yapıp ne yapmadıkalrını satır aralarında gördük. Tüm bu maraton boyunca ana muhalefet partisinden 5-6 vekilin ciddi katkılar koyduğuna şahit olduk ki buradan kendilerine de bizzat teşekkür ederim.

Bu 8 gün boyunca toplamda 3 kere o da saat bazında meclise gelen bir vekilin yemek arasında çektiği fotoğrafı "siyasi dalkavukluk" yorumu ile paylaşmasını şahsen hiç ciddiye almadım almam da. Seçmene oynamak maksadı ile yaptığı bu gibi çıkışlar günün sonunda kendi ayıbını gizlemeye yönelik beyhude bir eylemdir ve bu eylemlere de bu söylemlere de karnımız ziyadesi ile toktur.

Sayın vekil önce günler boyunca orada görev ifa eden kendi arkadaşlarına gerekli açıklamayı yapsın sonra bize laf etsin”