Diyalog gazatesinden Teoman Turan'ın haberine göre; Güzelyurt’ta, elektrik faturası yüzünden gelin ile görümce arasında çıkan kavga mahkemede son buldu. İddialara göre, 38 yaşındaki Carolina Grigore Akdağ ile iki çocuk annesi olan 55 yaşındaki Ayşen Çiçek arasında ortak kullandıkları elektrik sayacı faturası yüzünden kavga çıktı. 

Carolina Grigore Akdağ, oturduğu ikametgahın alt katında ikamet eden Ayşen Çiçek’e sopa ile vurarak omuzunu kırdı. Polise yapılan şikayetin ardından Carolina Grigore Akdağ gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı. Akdağ’ın teminatla serbest kaldığı öğrenildi. 

Akdağ tarafından darp edilen Ayşen Çiçek’in Diyalog muhabirine verdiği bilgiye göre, olay geçtiğimiz Perşembe günü meydana geldi. 

"MAHALLEDE HERKES GÖRDÜ. ELİMDE DARP RAPORU VAR"

Kardeşinin eşi Carolina Grigore Akdağ’ın, elektrik faturası ile ilgili kendisini darp ettiğini ileri süren Ayşe Çiçek, olayla ilgili şunları iddiaları aktardı: 

“Evimiz iki katlı ve üst katta kardeşim oturuyor. Evimizde elektriği ortak kullanıyoruz. Son elektrik faturası 1200 TL tutmuştu. Elektrik faturasının yüksek oluşu nedeniyle üzerime kayıtlı olan elektrik saatini Elektrik Dairesi’ne arayarak kestirdim.  Carolina Grigore Akdağ işten gelir gelmez yanıma geldi ve bana ‘300 TL’yi vereceksin’ dedi. Ben de üzerimde para  yok geriye kalanı ödeyeceğim dedim.  Bana ‘Eğer şu an 300 TL’yi vermezsen eşyalarını parçalayacağım’ diyerek beni tehdit etti.  Ben de polise git dedim. Beni dinlemedi ve üzerime yürüyerek yere düşürdü. Ayağı ile beni tekmeledi. Mop sopası ile beni dövdü.  Omuzum kırıldı.  Kovanın içinde bulunan pis suyu üzerime döktü. Ayak bileğim de yaralandı. Bu kadar vicdansız birini görmedim.  Adeta bana işkence  yaptı. Ağlarken acımadan bana vurdu.” 

Konuyla ilgili polis şikayet ettiklerini ve sözkonusu şahsın tutuklandığını belirten Ayşe Çiçek, “Şimdi serbest bırakıldı. Üç gün sonra yeniden mahkemeye çıkacak. Mahallede herkes gördü. Elimde darp raporu da var” dedi.