Dernek Genel Başkanı Gözkamaş Ergüneş beraberindeki heyetle ziyaret ettikleri Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e Gazimağusa ile ilgili görüşlerini de aktardı.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mücahit Komutanları Derneği ile sürekli temas halinde olduğunu ve her fırsatta Gazimağusa ile ilgili görülerini dinlediği ifade ederek, dernek üyelerinin konuları yakından takip ettiğini,  üyelerin görüşlerinin ne kadar faydalı olduğunu son 4 yılda gördüğünü söyledi. Başkan İsmail Arter, derneğin geçmiş dönemde kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, yeni dönemde dernekle görüş alışverişinde bulunarak hızlı bir şekilde çalışmalara devam edeceğini ifade etti ve “yapacak çok işimiz var, yürüyecek çok yolumuz var; herşey şehrimiz ve ülkemiz içindir” dedi.

Mücahit Komutanları Derneği Başkanı Gözkamaş Ergüneş de, önceki dönemde başarılı olan Başkan İsmail Arter’in seçimlerden de başarıyla çıktığını ifade ederek kendisinin tebrik etti ve başarılar diledi. Başkan İsmail Arter’in yeni dönemde de iyi çalışmalar yapacağına olan inancını belirten Ergüneş, Başkan İsmail Arter’in, derneklerle işbirliğinde Gazimağusa’nın Kıbrıs’ın en güzel beldesi olması için çalışmasından memnun olduklarını kaydetti. Ergüneş, Başkan İsmail Arter’le çeşitli konularda görüşlerini paylaştıklarını ve belediyenin çalışmalarına katkı koymaya devam edeceklerini belirtti.