Son yılların gözde turizm ve yatırım merkezi Long Beach’e yeni bir hotel açılıyor. Sea Life Hotel markası altında hizmete girecek hotel aynı zamanda Long Beach bölgesinin ikinci hoteli olması özelliğini de taşıyor.          

İnşaatı yaklaşık bir senede tamamlanan hotel, 26 Ağustos gecesi düzenlenecek açılış koktyeli ile hayat bulmaya hazırlanıyor.  Toplam 52 odadan oluşan hotel’de, toplantı salonu, havuzlar, spor salonu ve roof bar bulunuyor. Hotel düzenlenirken, engelliler için özel dizayn edilmiş odaların düşünülmesi gözlerden kaçmıyor. Makenzi plajının karşısında bulunan hotelin, konumundan dolayı odalarından önemli bir çoğunlu deniz manzarasının olması dikkat çekiyor

Noyanlar Group Yöneticileri’nden, Satış Direktörü Zarif Noyan hotelin hizmete gireceğinden dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduklarını, aynı zamanda Long Beach bölgesine ikinci hoteli kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını sözlerine ekledi. Noyan: ‘’Sea Life Hotel’in, bölgemize gün geçtikçe artan turizm talebini karşılamamızda lokomotif rol oynayacağını düşünüyorum. Noyanlar Group güvenilirlik ve kalitesini aynı şekilde burada da devam edeceğini söylebilirim’’ şeklinde konuştu.