Havadis'ten Devrim Demir'in haberine göre, Babası ile yaşadıkları bir tartışma sonucu öfkesine yenik düşen Raif Koçin, uyuyan adama sebze oyacağı ile saldırdı.

Savunmasız yakaladığı babası Kemal Koçin’i sol kolundan ve koltuk altından defalarca yaralayan Koçin, şikâyet üzerine tutuklandı.

Baba Koçin’in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam ediyor.

Öfkeli evlat, tutukluluk talebiyle dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Cenkay İnan, zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini belirterek 3 gün tutukluluk emri verdi.

Sebze oyacağı ile babasını oydu

Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru İzlem Civisilli olayla ilgili bulguları aktardı.

Civisilli, zanlı Raif Koçin’in Lefkoşa’da 19 Temmuz tarihinde saat 22.30 sıralarında babası ile birlikte kaldığı evde henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı kavga ettiklerini söyledi.

Kesici bir alet olan sebze oyacağı ile yatak odasında yatmakta olan babası Kemal Koçin’in sol koluna ve sol koltuk altı bölgesine 6 kez saplayarak ağır şekilde yaralanmasına neden olduğunu ifade eden polis, şikâyet üzerine zanlının evde tespit edilip tutuklandığını belirtti.

Polis memuru İzlem Civisilli, Kemal Koçin’in hastanede tedavisinin devam ettiğini ifade ederek, zanlının soruşturmanın salimen yürütülmesi ve alınacak ifadelerin temin edilebilmesi için ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.