Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı, Başbakan Hüseyin Özgürgün, partilileri, bu akşam, milletvekili adaylarının tanıtılacağı Atatürk Kapalı Spor Salonundaki etkinliğe davet etti. 

UBP’den yapılan yazılı açıklamada, partide seçim startının bu akşam resmen verileceği, adayların kamuoyuna ve partililere tanıtılacağı belirtildi.  

UBP Genel Başkanı, Başbakan Hüseyin Özgürgün, bütün partilileri etkinliğe davet ederken, UBP’nin gerçek gücü ve bütünlüğünün bu akşam sergileneceğini ifade etti.

Özgürgün, tüm ilçelerde seçim için hummalı bir çalışma ortaya koyacaklarını vurguladığı açıklamasında, bu akşam yaşanacak Aday Tanıtım Şöleni ile ilk adımı atacaklarını söyledi.

UBP Genel Başkanı Özgürgün açıklamasında, UBP’nin tek başına iktidar yürüyüşünün başladığını, bütün partililerin bu ruh ve bilinçle hareket ederek şimdiden 7 Ocak sonrası KKTC’nin güzel geleceği için adımlar atmaya başladığını ifade etti.

UBP’nin bu akşam saat 18.30’da Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonunda “Tek Başına İktidar için Bir Oluyoruz” sloganı ile gerçekleştireceği aday tanıtım etkinliğinde, partinin propaganda şarkısı ve seçim konsepti de kamuoyuna duyurulacak.