Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasiler ve sivil toplum örgütleri kutlama mesajları yayınladılar.

DİN İŞLERİ BAŞKANI ATALAY MESAJ YAYIMLADI

Din İşleri Başkanlığı, her Müslüman’ın, Ramazan ayında yakaladığı ulvi sosyal davranış biçimlerini, Ramazandan sonra da devam ettirmesi gerektiğini vurguladı.

Ramazan Bayramı vesilesiyle mesaj yayımlayan Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay, bayramların, toplumda karşılıklı ziyaretlerin yapıldığı, paylaşmanın arttığı, dargınlıkların, kırgınlıkların son bulduğu, toplumsal huzura zarar verebilecek davranışlardan uzak kalmak için azami özenin gösterildiği, çocukların mahallede kapı-kapı dolaşarak şeker topladığı, büyüklerin çocukları çeşitli hediyelerle sevindirdiği günler olduğunu, bu davranışların hayatın her safhasında devam ettirilmesinin gerektiğini kaydetti.

Atalay, “Bu nedenle her Müslüman, Ramazan ayında yakaladığı bu ulvi sosyal davranış biçimlerini, Ramazandan sonra da devam ettirmeli, geride bıraktığı, vazgeçtiği kötü olan, ailevi ve toplumsal huzuru bozan huy ve davranışlara bir daha asla dönmeme azim ve kararlılığını canlı tutmalıdır” dedi.

Dünyanın çeşitli yerlerinde yıllardır vicdanları derinden yaralayan olayların yaşandığını bunların herkesi derinden üzdüğünü ifade eden Atalay, “Peygamberimizin ‘kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma’ şeklinde formüle ettiği vicdani ölçümüz; çeşitli coğrafyalarda acı çeken insanların feryatlarına kulak kapayarak, onların içerisinde bulundukları durumu görmezden gelerek tam anlamıyla Bayram sevincini yaşamamıza engel olmaktadır” dedi.

Atalay, İslam ve insan kardeşliği Kur’an’ın çizdiği çerçevede yeniden şekilleninceye kadar, dünyada huzurun hâkim ve daim olması da bayramların tam anlamıyla bayram gibi idrak edilmesi de mümkün gözükmediğini kaydetti.

“MEZARLIKLARDA HAZIR HATİM VE DUA SATANLARA İTİBAR ETMEYİN”

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da, tanıdık ve yakınları, komşuları, kimsesiz ve hastaları ziyaret etmek, öksüz-yetim ve kimsesiz çocukları sevindirmek, hiçbir temelde ayrım yapmadan herkesi bayram sevincine ortak etmeye gayret göstermek gerektiğini ifade eden Atalay, vefat etmiş yakınların kabirlerini ziyaret etmek için de gayret gösterilmesi, mezarlıklarda hazır hatim ve dua satanlara itibar edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Kıbrıs’ın en önemli manevi mimarı Hala Sultan’ın kabrinin bulunduğu Larnaka’daki Hala Sultan Tekkesi’ne bayramın üçüncü günü olan 27 Haziran’da ziyaret düzenleneceğini ifade eden Atalay, “Bu duygu ve düşüncelerle halkımızın Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, Ramazan Bayramı’nın milletimize, İslam âlemine, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini yüce Allah’tan tüm kalbimle dilerim” ifadelerini kullandı.

HATIRLATMALAR

Atalay’ın mesajında, bayramla ilgili bazı hatırlatmalar da yapıldı.

Bu yılki fitre miktarının 20 TL olduğu ve ailedeki her birey için bayram namazından önce verilmesi gerektiği; bayramı namazının KKTC genelinde 25 Haziran Pazar günü saat 06.18'de, Güney Kıbrıs’ta Bayraktar Camisinde 07.00’de, Hala Sultan Tekkesi’nde ise 09.00’da kılınacağı; Lefkoşa’daki Hz. Ebubekir Camii’nde kılınacak bayram namazı BRT 2'den canlı verileceği kaydedildi.

 * * *

KKTC TÜKETİCİLER DERNEĞİ’NDEN BAYRAM MESAJI

KKTC Tületiciler Derneği, halkın Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Dernek, ayrıca, zirai ilaç kullanımı konusunda bayram sonrası girişimleriyle ilgili açıklama yapacağını kaydederek, “Tüketici Kredileri”nin ve banka sektöründe tüketicilerden haksız tahsilatlarını denetim altına alacak düzenlemelerin daha fazla geciktirilmeden yapılmasına öncelik verdiklerini ifade etti ve  bu konudaki çalışmalarını sonuçlandırması için Maliye ve Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’na çağrı yaptı.

* * *

GÜRCAFER RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYIMLADI

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

"Bayramlar, kırgınlıklar ve dargınlıkların yerini sevgi ve barışa bırakmasına, insanlar arasındaki yardımlaşma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olan manevi değerlere sahiptir” diyen Gürcafer, son dönemlerde yaşanan şiddet ve ölüm haberlerinin kendilerini derinden üzdüğünü anlattı.

“En büyük dileğimiz bu acı olayların bayramla birlikte son bulması, ülkemizde ve dünyada sevgi, dostluk ve barışın hâkim olmasıdır” diyen, Gürcafer Ramazan Bayramı'nın huzur, güven ve barış içerisinde geçmesini diledi.

* * *

MDP: “BAYRAMLAR İNSANLARIN KAYNAŞMASINA VE HUZURLU YAŞAMIN TESİSİNE VESİLE OLAN MÜSTESNA GÜNLER”

Milliyetçi Demokrasi Partisi, toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramların, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günler olduğunu vurguladı.

MDP Genel Başkanı Buray Büsküvütçü yayınladığı mesajda,  sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, onları sevindirmenin manevi duyguları güçlendireceğini söyledi.

Büsküvütçü, “Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle tüm halkımızın bayramını en içten duygularla kutlarım” dedi.

* * *

KKTC VATANSEVERLER DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

KKTC Vatanseverler Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği,  “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve anavatan Türkiye başta olmak üzere tüm İslam aleminin” Ramazan Bayramı’nı kutladı

Dernek Başkanı Uğur Güler, yayımladığı mesajda, “Bayram günlerinin en iyi şekilde değerlendirilerek, başta anne ve babalar olmak üzere aile büyüklerinin, hastalar, komşular, akraba ve dostların ziyaret edilmesi, dargın olanların barışması, fakirlerin, yetimlerin, kimsesizleri ve çocukların sevindirilmesi gerekir” dedi.

* * *

ÖZGÜRGÜN: “SAĞLIK, HUZUR VE ESENLİK İÇERİSİNDE GEÇMESİNİ DİLERİM”

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Ramazan Bayramı’nın sağlık, huzur ve esenlik içerisinde geçmesini dileyerek, tüm halkın, Anavatan Türkiye’nin ve tüm İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özgürgün mesajında, “Tüm İslam alemi için büyük anlam ve değer taşıyan Ramazan Bayramı’nı ülkemizde de kutlamaya hazırlanıyoruz. Bu müstesna ayda idrak edilen, iyilik, güzellik ve insani değerlerin ön plana çıkması, Bayramın, toplumsal birlik ve beraberlik içerisinde geçirilmesini temenni ederim” dedi.

Bayramların en güzel yanının, insanların birbiriyle bütünleşmesine, aile içi ve toplumsal bağların güçlendirilmesine olanak sağlaması olduğunu belirten Özgürgün, “Bu kıymetli zamanların değerini çok iyi bilmeli, günlük hayatın koşuşturmasıyla zaman ayıramadığımız dost, akraba ve yakınlarımızla bir araya gelerek bayramın güzelliğini yaşamalıyız” ifadelerini kullandı.

Bunun yanında bayramın özünde yatan sevgi, hoşgörü, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerin hissedilerek, yoksul ve muhtaç durumda olanların da hatırlanması gerektiğine işaret eden Başbakan Özgürgün, “Sahip olduğumuz bu manevi değerleri devam ettirmek ve bizden sonraki nesillere aktarmak en asli görevlerimizdendir” dedi.

Hükümetin, halka daha iyi hizmet sunmak, ülkeyi daha refah günlere kavuşturmak için çalıştığını kaydeden Özgürgün, “İnanıyorum ki, devletimize olan inancımız sayesinde ortaya koyduğumuz hedefler, hızla hayata geçecek ve ülkemiz daha aydınlık yarınlara ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.

* * *

DİN-GÖR-SEN: "DÜNYANIN KAN GÖLÜNE ÇEVRİLDİĞİ GERÇEĞİYLE GİRİYORUZ”

Din Görevlileri Sendikası (Din-Gör-Sen) bayram atmosferine yıllardır  dünyanın kan gölüne çevrildiği gerçeğiyle girdiklerini; dünyada başta gelir dağılımı olmak üzere her alandaki adaletsizliklerin hat safhaya ulaştığını kaydetti.

Sendika, patlayan her bombanın insanlıktan bir parça götürdüğünü, öldürülen her canın, ızdırap çeken her bireyin ufukları daha da kararttığını, insanlığı karanlığa sürüklediğini görmeye mecbur olunduğunu vurguladı.

Din-Gör-Sen Başkanı Süleyman Çakır Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çakır mesajında, “Yıllardır olduğu gibi bu Ramazan Bayramı sabahına da, patlayan silahların, bomba seslerinin bayram namazına çağıran sedalarla karıştığı, kan ve gözyaşı içerisinde giren yığınla Müslümanın varlığının bilincinde, içimizde derin bir hüzünle giriyoruz” dedi.

Çakır mesajına şçyle devam etti:

“Neredeyse asırlardır sevinç ve mutlulukla bayram yapmaya hasret kalmış, savaş ve sefilliğin her kademesini içselleştirmiş, fukaralık bataklığında bayram geçiren milyonların varlığını unutmayalım. Rengi, dini, ırkı, coğrafyası ne olursa olsun acının her insanı aynı şekilde etkilediği bilinciyle, mazlumların acılarının dinmesi için elimizden geleni yapalım, onların da mutluluk ve sevinçten bizim anladığımız anlamı çıkarması için çaba harcayalım. En azından mazlumları hatırlayıp dua edelim”

Çakır mesajında  herkesin bayramını da kutladı.

***

ÖZYİĞİT: “ADİL VE KALICI BARIŞIN SAĞLANDIĞI BİR GELECEK DİLERİM” 

 

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, vatandaşların sağlık, huzur ve güven içinde bir bayram geçirmesini diledi; “Kıbrıs Türk halkının Ramazan Bayramını en içten dileklerle kutlar, adil ve kalıcı barışın sağlandığı, mutlu, sağlık ve huzur dolu bir gelecek dilerim” dedi.

Özyiğit bayram dolayısıyla yayımladığı mesajda  ekonomik zorluklar, yapısal sorunların kalıcılaşması ve hükümetin sorunları çözmek gibi bir gailesi olmaması nedeniyle toplumun büyük çoğunluğunun bayramı buruk karşıladığını savunarak,  esnafın büyük oranda beklediğini bulamadığını, mağdur durumdaki üreten ve emekçi kesimlerin gelecek belirsizliği yaşadığını kaydetti.

Ülkede tüm sektörler sıkıntı içindeyken, sorunlara çare üretmesi gereken hükümet mensuplarının toplumsal menfaat yerine arazi kavgaları ile gündeme geldiğini savunan Özyiğit, bunun hem üzücü, hem de düşündürücü olduğunu belirtti.

Çözüm  müzakerelerinin ise çok kritik bir aşamaya geldiğini belirten Özyiğit, 28 Haziran'da Cenevre'de yapılacak olan Kıbrıs Konferansı sırasında TDP olarak kendilerinin de Cenevre'de olacaklarını kaydetti.

***

İZCAN “BARIŞ DOLU AYDINLIK YARINLAR” DİLEDİ

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Başkanı İzzet İzcan, yayımladığı Bayram mesajında, halkın Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “barış dolu aydınlık yarınlar” diledi.

Mesajında, Kıbrıs Türk toplumunun Ramazan Bayramı’nı büyük ekonomik, sosyal ve siyasi sorunlar ile boğuşarak karşıladığını savunan İzcan, çözümsüzlük ve Kıbrıs sorununda belirsizliğin, Kıbrıslı Türkleri toplumsal yok oluş tehlikesiyle karşı karşıya getirdiğini kaydetti.

İzzet İzcan, Kıbrıs Türk toplumunun varlık ve kimliğini koruma mücadelesinde kararlılıkla hareket etmesinin önemli olduğunu belirterek, “Tüm yurtseverlerin öncelikli görevi, insanlarımızın kardeşliği temelinde yurdumuzun bütünlüğünü sağlamaktır. Birleşik Kıbrıs Partisi çıktığı yolda kararlılıkla ilerlemeye devam edecektir” dedi.

28 Haziran tarihinde başlayacak Crans-Montana zirvesinde Kıbrıs’ın yeniden birleştirilmesi görevinin bulunduğunu ifade eden İzzet İzcan, “Kıbrıs halkının beklentisi barış ve özgürlük penceresinin bir an önce açılmasıdır” ifadesini kullandı.

Halkın Ramazan Bayramı’nı kutlayan BKP Genel Başkanı İzcan, “Tüm kardeşlerimizin bayramını kutlarken, önümüzdeki bayramların yurdumuz Kıbrıs ve bölge halklarına barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi.

***

UBP: “BAYRAMLAR MİLLET OLMA ŞUURUNUN KUVVET BULDUĞU GÜNLERDİR”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Dursun Oğuz, bayramların, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvet bulduğu günler olduğunu vurguladı.

Oğuz yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında, birlik ve beraberliklerin güzelliklerle şekillenip hayata yansıdığı  bayram günlerinde  insanların birbirlerine daha çok yakınlaştığını  dargınlıkların unutulduğunu,  kardeşlik ve dostluk duygularının iyice pekiştiğini belirtti.

Oğuz mesajında şunları kaydetti:

“Tüm bu güzelliklerin yanında bayramlar, umutların yeşermesine, hayatımıza yeni ufuklar açmasına, milli duygularımızın güçlenmesine vesile olmakta, devletimize inanarak, geleceğe daha emin adımlarla ilerlememize imkân sağlamaktadır.

Ulusal Birlik Partisi olarak en samimi dileğimiz, Kutsal Ramazan Bayramı’nın getirdiği esenlik ve huzurun halkımızı, Yüce Türk Ulusu’nu ve insanlığı kucaklamasıdır.

Sevgi dolu sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım”.

***

BEROVA: “TÜM İSLAM DÜNYASI İÇİN HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN"

Lefkoşa, 24 Haziran 17 (T.A.K): Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, halkın Ramazan Bayramı’nı kutladı ve bayramın KKTC ile birlikte tüm islam dünyasına huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Berova, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bakan Berova, bayramların  milli ve manevi duyguların tazelendiği, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği,  dostluk ve kardeşliğimizin yaygınlaştığı, umutların yeşerdiği, sevinç ve coşkunun doruğa çıktığı günler olduğunu kaydetti.

* * *

CUMHURİYET MECLİSİ BAŞKANI SİBEL SİBER’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI:

Birbirimizi ziyaret edeceğimiz, kucaklaşacağımız, sevgi ve saygımızı paylaşacağımız Bayram vesilesiyle,  bir kez daha hepimizi derinden üzen trafik kazalarına dikkat çekmek istiyorum. 

Sevdiklerimizi hiç beklenmedik bir anda bizlerden ayıran, gencecik yaşamları hayatlarının en güzel çağında yaşamdan koparan trafik kazaları; maalesef ülkemizde bir kabusa dönüşmüştür. 

Bayram ziyaretlerimiz için trafiğe çıktığımızda direksiyon başında dikkatimizi dağıtabilecek herşeyden uzak durmamız gerektiğini aklımızdan çıkarmayalım. Alkollü araba kullanmak, çok önemli bir kaza sebebi iken günümüz teknolojisinin sunduğu akıllı telefonların da ne yazık ki trafik kazalarının önemli bir sebebi olduğu ortaya çıkmıştır.

Bu bayram günlerinde, sevdiklerimize, dostlarımıza iyi dileklerimizi telefon veya mesaj yoluyla iletirken veya gelen telefon ve mesajları yanıtlarken  direksiyon başında olmayalım.

Unutmamalıyız ki  bu hayatta kurala uymayarak sadece yasağı delmeyiz,  geride bıraktıklarımızın kalbinde onarılamayacak yaralar açarız. 

Tüm bu duygularla halkımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, huzurlu, mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim

* * *

KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ

Rahmet ve bereket ayı On Bir Ayın Sultanı olan Ramazanın bitmesiyle sevginin, kardeşliğin, merhametin ve paylaşmanın güçlenmesine vesile olan mübarek Ramazan Bayramına ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Dargınların barıştığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostlukların en sıcak hissedildiği zaman dilimlerinden olan Bayramların toplumsal hayatta kaynaşmaya çok önemli katkıları olmaktadır. Bu duygu ve düşünce ile KKTC Karadeniz Kültür

Derneği olarak Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlarız.

* * *

BASIN-SEN’İN BAYRAM MESAJI

Basın Emekçileri Sendikası (Basın-Sen) Genel Sekreteri Serkan Soyalan Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.

Soyalan mesajında “Kıbrıs, inançlar bakımından çok zengin bir ada. Farklı inançlara sahip olan ada insanlarının ayni kültürü paylaştığı bu coğrafyada, laik bir ortak devlet çatısı altında bu zenginliklerimizi, dil, din ve ırk ayrımı yapmadan, her inanç ve düşünceye saygı göstererek genel bir bayrama çevirebileceğimiz günleri iple çekiyoruz” ifadelerini kullandı.

Soyalan,  bayramı kutlayarak, kültüre özgü bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.

* * *

EL-SEN RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Kıbrıs Türk Elektirk Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen), halkın önünü göremediğini; istikrarsızlık ve hukuksuzluğun hakim olduğu belirsizlikler  içinde umutlarını yitirdiğini savundu.

El-Sen Başkanı Umut Öksüzoğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, halkın bir bayramı daha buruk olarak kutladığını ileri sürdü.

Öksüzoğlu, umutların yeşereceği, halkın ekonomik, sosyal ve demokratik haklarının korunup geliştirileceği günler için mücadelelerini sürdüreceklerini kaydetti.

* * *

BAKAN ÇAVUŞOĞLU TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN VE HALKIN BAYRAMINI KUTLADI

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Ramazan  Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayarak, tüm Müslüman alemi ve halkın bayramını kutladı.

Çavuşoğlu mesajında, bayramların  kardeşlik, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma duygularının hatırlanması ve yoğun olarak yaşanmasına vesile olduğunu kaydetti.

Çavuşoğlu, dargınlıkların unutulması ve tüm toplumun kardeşçe kucaklaşmasını diledi ve ülkenin barış ve refahın hakim olduğu nice bayramlara ulaşmasını ümit ettiğini dile getirdi.

Çavuşoğlu, Bakanlığın  tüm üretici kesimin daha üretken, ürettiğinin karşılığını aldığı günlere ulaşılması için çalıştığını da kaydetti.

* * *

GÜNGÖRDÜ BAYRAM MESAJI YAYIMLADI

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Güngördü mesajında, “bayramlar dayanışmadır, paylaşmaktır, gönül almaktır, kardeşliktir, birlik ve beraberliktir. Bizler de Ramazan Bayramını bu bilinçle idrak edeceğiz. Ramazan ayı boyunca tutulan oruçlar yapılan ibadetler kabul edilsin” dedi.

Girne Belediyesi olarak halkın bayramı sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için tatil süresince herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına tüm tedbirleri aldıklarını belirten Güngördü, nöbetçi ekiplerin bayram süresince görev yaparak halktan gelen talepleri anında çözüme kavuşturmak için çalışmaya devam edeceklerini aktardı.

Ramazan Bayramı’nın başta Girneliler olmak üzere yurda ve tüm dünyaya sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini dileyen Güngördü, “mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

* * *

DENKTAŞ, HALKIN RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLADI

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Ramazan Bayramı’nın birlik ve beraberlik duygularıyla geçmesini diledi.

Denktaş, bayram nedeniyle mesaj yayımladı.

Denktaş'ın mesajı şöyle:

“Bayramlar her zaman dostluk ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekişmesine, dayanışma ve yardımlaşma duygusunun artmasına vesile olmuştur.

İnanıyorum ki, komşuların, akrabaların, yoksulların unutulmadığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizin gelişmesini sağlarken, toplumsal bağlarımızın güçlenmesini beraberinde getirecektir.

Ramazan Bayramının birlik ve beraberlik duygularıyla geçmesini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”

* * *

HAZİNE-SEN RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI


Hazine Çalışanları Sendikası  (Hazine-Sen) Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayarak dünyada şiddet, terör ve savaşların son bulmasını diledi.

Sendika yayınladığı mesajda, Müslüman alemi, Kıbrıs Türk halkı ve üyelerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Tüm dünyada şiddet, terör ve savaşların son bulması temennisinde bulunan Hazine-Sen, sağlık, sevgi, mutluluk, hoşgörü, barış ve huzur içinde günler diledi.

* * *