İletişim ve teknoloji lideri Kuzey Kıbrıs Turkcell, müşterilerine yeni yıl sürprizleri sunmaya devam ediyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler Sarı Sandık kampanyası ile Turkcell’li oldukları her gün için puan biriktirerek, Sarı Sandık’tan en güzel hediyeleri seçebiliyor. Ayrıca, yeterli puanları yoksa dahi avans puan kullanabiliyor.

“Turkcell’le her günün bir anlamı var, müşterilerimize Kuzey Kıbrıs Turkcell’le geçirdikleri her günün ne kadar değerli olduğunu hissettirmek için çeşitli kampanyalar düzenliyoruz” denen Kuzey Kıbrıs Turkcell açıklamasında, Sarı Sandık’ın yeni yıl kampanyası hakkında bilgi verildi.

Yeni yıla özel 4 akıllı telefon ve indirim fırsatları

Sarı Sandık kampanyasıyla bugüne kadar müşterilerine ücretsiz binlerce hediye kazandıran Kuzey Kıbrıs Turkcell hem müşterilerine yurt içi ve yurt dışı konuşma ve internet paketleri hediye ederken hem de özel günlerde farklı kampanyalarla çeşitli imkânlar da sunuyor. Sarı Sandık kampanyasında yeni yıla özel 4 kişi çekilişle akıllı telefon Turkcell T70’in sahip olacak. Bunun dışında yüzlerce insan da Altınbaş ve Eziçlerdeki alışverişlerde indirim imkânından faydalanacak.

Çekilişle T70 ve indirimler nasıl kazanılacak?

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada kampanyayla ilgili şu bilgiler verildi: “Faturalı ve faturasız hat kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, hem çekilişe katılabilir hem de kısa kodlarla diğer indirimlerden faydalanabilirler. Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yeni yıla özel bu indirimlerden Turkcell'li oldukları zaman boyunca kazandıkları puanlarla yararlanabilecekler. Kampanyadan hediye kodlarını kısa numaraya SMS göndererek veya web üzerinden talep yaparak faydalanılabilecek. Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, Altınbaş mağazalarında %40 indirime sahip olurken Eziç restoranın Girne, Lefkoşa ve Mağusa’daki tüm şubelerinde 20 TL indirimden yaralanacak. Kampanya çekilişi ve indirimlerinden SARI SANDIK kampanyasına üye tüm müşteriler yararlanabilecek. Sarı Sandık kampanyasına SANDIK yazarak, 2626’ya kısa mesaj gönderenler ücretsiz katılabiliyor. Turkcell Sarı Sandık üyeleri Altınbaş ve Eziç için başvuru yaptıkları anda kampanyaya otomatik katılırken çekilişle T70 kazanma şansına sahip olmak için Sarı Sandık kampanyasına üye olmaları gerekecek. T70 kazanma şansına sahip olmak için T70 yazarak 1402’ye SMS atılması gerekiyor. Talepte bulunanlar arasından yapılacak çekilişte SARI SANDIK üyesi olan 4 kişi T70’in sahibi olacak.”

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada 15 Aralık ile 31 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile ilgili tüm detaylara resmi web sitesi kktcell.com’dan da ulaşılabileceği bilgisine yer verildi.

Hediye kodları

Kuzey Kıbrıs Turkcell, çekiliş ve hediye kodlarıyla ilgili de şu bilgilere yer verdi:

“Altınbaş mağazalarından 100 puan karşılığında %40 indirimden yararlanmak için faturalı hatların SS25 yazıp 2626’ya, faturasız hatlarınsa SS35 yazıp 2626’ya SMS göndermesi; Eziç restoranlarından 1000 puan karşılığında 20 TL’lik indirimlerden yararlanmak için ise faturalı hatların SS20 yazıp 2626’ya, faturasız hatlarınsa SS40 yazıp 2626’ya SMS göndermesi gerekiyor.”