Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın, halk örgütü kadrolarında görevli 1957 doğumlu halk örgütü mükelleflerine yönelik hizmet belgesi takdim törenleri başladı.

Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, hizmet belgesi takdim törenlerinin ilki dün akşam Güzelyurt Bölge Müdürlüğü mükelleflerine yönelik olarak Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rauf R. Denktaş Konferans Salonu'nda icra edildi.

Bu yıl düzenlenecek hizmet belgesi takdim törenlerinde toplam 515 mükellefe hizmet belgesi takdim edilecek.

Hizmet belgesi takdim törenleri, 20.00-22.00 saatleri arasında şu program dahilinde gerçekleştirilecek;

“22 Mayıs Pazartesi akşamı Gazimağusa ve İskele Bölge Müdürlükleri bünyesindeki halk örgütü mükelleflerine yönelik olarak Gazimağusa'da bulunan Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda;  24 Mayıs Çarşamba akşamı Lefkoşa Bölge Müdürlüğü bünyesindeki halk örgütü mükelleflerine yönelik olarak YDÜ Büyük Kütüphane Salon 4'de; 26 Mayıs Cuma akşamı ise Girne Bölge Müdürlüğü bünyesindeki halk örgütü mükelleflerine yönelik olarak, GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi'nde.”

Törenlerde, halk örgütü mükelleflerine Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı tarafından hizmet belgesi ve plaket takdim edilecek.