Turizm sektöründe çalışan bartender, barista ve şeflerin yarışacağı gastronomi festivali 25-27 ve tarihleri arasında, Girne, The House and Garden’da gerçekleşecek.

Organizasyonla ilgili olarak, The House&Garden’da bir basın toplantısı düzenlendi.

Banquet magazine  Direktörü Salih Doğrusöz, organizayonu bir gastronomi festivali havasında gerçekleştireceklerini anlattı.

Bartender yarışmasında  birinci gelenlerin, Türkiye ve dünyada birçok yarışmadan önemli şampiyonluk ve  başarılarla döndiğünü anımsatan Doğrusöz, 2017 eylülünde, Kazakistan’ın Almaata şehrinde ilk yurtdışı  organizasyonu yaptıklarını da anımsattı.

Doğrusöz , konuşmasının ardından  Banquet Magazine Summer Bar Fest 2018” kapsamındaki yarışmalarda jüri üyeliği yapacak bazı  isimleri tanıttı.

“The House & Garden”da kurulacak fuar alanında, organizasyonda sponsor olarak yer alacak firmaların stantlarının da bulunacağı ve 3 gün sürecek festivale, siyaset, turizm, iş, spor, medya ve sanat dünyasından yaklaşık binin üzerinde davetlinin katılması bekleniyor.

Bu yıl 5’incisi düzenlenen “Banquet Magazine Kuzey Kıbrıs Bartender Kokteyl Yarışması” nda “En Teknik Bartender”, “En Yaratıcı Bartender”, “En Aromalı Kokteyl Yaratıcısı” ve “En Görsel Kokteyl Yaratıcısı” kategorileri puanlanacak.