Meclis Şeref Salonunda gerçekleşen kabulde ilk sözü alan GİAD Başkanı Uğur Ergün, 7 Haziran’da yapılan 21.Olağan Genel Kurulları sonrası oluşan yeni yönetim kurulu ile birlikte ziyaret gerçekleştirmek istediklerini ve ziyaret vesilesiyle bu dönemde yapmayı düşündükleri projeleri de anlatma fırsatı bulacaklarını söyledi.

Ergün, Başkan Uluçay’ın eski bir GİAD üyesi ve Asbaşkanı olduğunu da anımsatarak, kendisinin deneyimlerinden de her zaman yararlanmak istediklerini dile getirdi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay da konuşmasında  GİAD’ın bugüne kadar yapmış olduğu güzel çalışmalara yeni dönemde de yenilerini ekleyeceğine olan inancını dile getirerek yeni oluşan yönetim kurulunu kutladı ve başarılar diledi.

Ülkenin ekonomik olarak ilerlemesinde, yeni olanakların yaratılmasında GİAD’ın her zaman yaratıcılık misyonu ile hareket ettiğini ifade eden Uluçay, bu misyonla ülkeye önemli katkılar yaptığını söyledi.

Başkan Uluçay, ülkenin içinde bulunduğu sorunların aşılmasında GİAD’ın her zaman ülkeyi yönetenlere yol gösterip , görüş ve önerileri ile yardımcı olacağına inandığını belirtti.