Suna Erden

Çatalköy’de villasına götürdüğü çalışanı 23 yaşındaki genç kızı kafasını kapıya vurup etkisiz hale getirdikten sonra tecavüz ettiği öne sürülen zanlı tutuklandı.

Girne-Çatalköy bölgesinde 30 Eylül tarihinde 23 yaşındaki üniversite öğrencisi kızın patronunun tecavüzüne uğradığı öne sürüldü. İddialara göre, Tarık Mart, çalışanı olan B.S isimli genç kızı villasında önce darp etti, kafasını kapıya vurup etkisiz hale getirdikten sonra tecavüz etti. Olayın 2 Ekim tarihinde polis yansıdığı belirtilirken, zanlı B.S’nin kızlık zarını yırttığı için vahim zarar, kafasını kapıya vurduğu için ciddi darp ve tecavüz ettiği için cinsel saldırı suçlarından gözaltına alındı. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

İDDİALAR ÜRPERTİCİ 

Tecavüz olayı ile ilgili iddiaları aktaran polis,30 Eylül saat 02.30 sıralarında Çatalköy’de yaşanan olayda 37 yaşındaki zanlının villasının üst katında yatak odasında çalışanı olan 23 yaşındaki B.S’nin ellerini ve kollarını sıkıp, kafasını kapıya vurup ciddi bir şekilde darp ettikten sonra yatağına götürüp tecavüz ettiğini söyledi. Olayın polisin bilgisine 2 Ekim tarihinde geldiğini, zanlının önceki gün Girne’de tespit edilerek gözaltına alındığını kaydeden polis, zanlı hakkında ciddi darp, cinsel saldırı ve vahim zarar suçlarından soruşturma başlatıldığını ifade etti.

Polis, 5 kişiden ifade aldıklarını, alınacak başka ifadeler olduğunu belirterek zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme, soruşturma amaçlı zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.