Havadis gazetesinde Duygu Alan'ın haberine göre; Girne’de spor salonu işletmecisi K.K, “aracını iş yerinin önüne park etme” diyerek uyardığı zanlı Hüseyin Uzunöz tarafından hem maddi hasara uğratıldı hem de ölümle tehdit edildi.

Yapılan şikayet üzerine zanlı Hüseyin Uzunöz gözaltına alınarak dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Zanlı Uzunöz, mahkemedeki ifadesinde öfkesine yenildiğini belirtti, mahkemeden özür diledi.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis memuru mahkemedeki ifadesinde zanlı Hüseyin Uzunöz’ün Girne’de faaliyet gösteren bir  spor salonu önüne aracını park ettiği sırada salon işletmecisi K.K’nin zanlıyı aracını oraya park etmemesi konusunda ikaz ettiğini, bunun üzerine zanlının tasarrufunda bulundurduğu balta ile K.K’ye ait araca vurarak hasara uğrattığını söyledi.

Polis, ardından zanlının yönetimindeki MC405 plakalı araç ile yine K.K’ye ait araca kasten vurarak hasara uğrattığını belirtti.

Polis, zanlı Uzunöz’ün ayrıca K.K’yi, “Salonunu da yıkarım seni de öldürürüm” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu ifade etti.

Polis, zanlının dün sabah Zeytinlik’teki ikametgahında tespit edilerek gözaltına alındığını ve olayla ilgili soruşturmanın henüz başladığını söyleyerek zanlı hakkında 3 gün tutukluluk talep etti.

3 gün poliste tutuklu kalacak

Mahkemeden söz hakkı alan zanlı Hüseyin Uzunöz, “Öfkeme yenik düştüm, pişmanım” dedi.

Mahkeme, olayın ciddiyetine ve soruşturmanın henüz devam ettiğine dikkat çekerek soruşturmanın salimen yürütülmesi maksadı ile zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.