Suna Erden 

Kocasını yatağa bağlayıp fantezi yaptığı esnada, bunu pencereden izleyip eve giren hem kendisini hem de eşini darp eden sevgilisinin hırsız olduğuna dair yalan ifade veren Hatice Çelik hapse mahkûm edildi 

Girne-Alsancak bölgesinde kocasını yatağa bağlayıp, sevgilisinin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen ve gördüğü manzara karşısında öfkelenip pencereden eve girip sevgilisi Hatice Çelik ile eşi O.Ç’yi darp eden Zidan Tecimer’in eve hırsızlık için girdiğine dair polise yalan bilgi veren Hatice Çelik hakkındaki davada dün karar açıklandı. Girne Kaza Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık Hatice Çelik, “amme fesatçılığı ve polise yalan ifade vermek” suçlarından hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz yargılanan sanık, mahkeme tarafından 10 gün hapse mahkûm edildi. 

YALAN SÖYLEDİĞİ ANLAŞILMIŞTI 

Alsancak bölgesinde Nisan ayında yaşanan ve mahkemeye yansıyan olayda, Zidan Tecimer isimli şahıs, pencereden O.Ç ile Hatice Çelik’in evine girmiş, önce elleri yatağa bağlı bir şekilde bulunan O.Ç daha sonra sevgilisi sanık Çelik’i ciddi bir şekilde darp etmişti. Yaşanan olay üzerine O.Ç ile eşi Hatice Çelik, polise ifade vermiş, sanık Çelik ifadesinde Tecimer’i tanımadığını, hırsızlık yapmak için eve girdiğini söylemişti. Şikâyet üzerine tutuklanan Tecimer, hırsızlık iddialarının doğru olmadığını, Hatice Çelik ile iki yıldır ilişkisi olduğunu, olay günü Çelik’in kendisini çağırdığını ve kocası ile ilişkisini izlettirmek istediğini polise anlatmıştı. İfade üzerine Hatice Çelik’te “amme fesatçılığı ve polise yalan ifade vermek” suçlarından tutuklanmış ve yargılanmak üzere teminatla serbest kalmıştı. Sanık Tecimer hakkındaki dava süreci devam ederken, sanık Çelik hakkındaki davada dün karar açıklandı. Mahkeme, sanığı yargılandığı iki davadan suçlu bularak 10 gün hapse mahkûm etti.