47. İskele Festivali, bu yıl yine birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yaptı. Tavla müdavimlerini bir araya getirmeyi başaran Tavla Turnuvasının bu yıl 5.’si gerçekleştirildi. 96 kişinin katıldığı turnuvada final karşılaşması 8 kişi arasında yapıldı.

MİLLİ’NİN BAŞARISI

İbrahim Şenmert’in organize ettiği, İskele Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen tavla turnuvasında dereceye girenler ödüllendirildi. 96 kişinin arasından sıyrılarak 1200 TL’lik para ödülü kazanan isim Adnan Milli oldu. Milli para ödülü ile kupasını İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun elinden aldı.

TURNUVA 2.’Sİ ERGÜVEN

5. Tavla Turnuvasında 700 TL’lik ikincilik ödülünün sahibi ise Kani M. Ergüven oldu. Ergüven’e de para ödülü ve kupasını de İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu verdi.

Festival kapsamında yer alan tavla turnuvasında 450 TL’lik üçüncülük ödülünün sahibi Özgür Kaplan, 200 TL’lik dördüncülük ödülünün sahibi ise Fikri Aksüt oldu. 3’üncü ve 4’üncüye ödüllerini ise Festival Spor Komitesi Başkanı, İskele Belediyesi Meclis Üyesi Seymen Yılmaz verdi.

 

  1. Adnan Milli
  2. Kani M. Ergüven
  3. Özgür Kaplan
  4. Fikri Aksüt

 

 İskele Belediye Gazinosu’nda gerçekleşen ödül töreninin ardından İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, turnuvayı organize eden İbrahim Şenmert’e çiçek ve plaket takdim etti.