Girne Belediyesi’nin bu yıl “Aydınlık Bir Gelecek İçin Sanat” sloganıyla gerçekleştirdiği ve Eylül ayının sonuna kadar sürecek 7’inci Girne Kültür Sanat Günleri, 8 Ağustos Salı akşamı Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından İrem Derici konseriyle devam ediyor.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 40 TL olarak satışa sunulan biletlerin, Girne Belediyesi, Deniz Plazalar ve konser akşamı Amfi Tiyatro girişinden temin edilebileceği belirtildi.

GÜNGÖRDÜ: “TÜM İNSANLIĞA, SEVGİ, SAYGI VE BARIŞA KATKIDA BULUNACAĞIZ”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 7’inci Girne Kültür Sanat Günleri’yle yaz mevsimi süresince tüm kesimleri kucaklayacak şekilde bir program hazırladıklarına işaret ederek, “Kültür ve sanat etkinlikleriyle aydınlık bir ülkenin hayal olmadığını ancak bunun için toplumdaki tüm kesimlerin bu yolda vereceği mücadeleyle mümkün olduğunu vurgulamaya çalışıyoruz” dedi.

Güngördü, “Bütün Girnelileri, KKTC halkını, kentte yaşayan öğrencileri, aileleri, çocukları, gençleri ve ülkemizi ziyaret eden turistleri Amfi Tiyatro’da gerçekleştirdiğimiz 7’inci Girne Kültür Sanat Günleri’nde, bu hoşgörülü ortamı paylaşamaya davet ediyorum” dedi.