Sanatçı Ayhatun Ateşin, yarın akşam “Sanatsal Dokunuş” adlı etkinlik düzenliyor.

Etkinlik, saat 19.00’da Alashia İNN’de yer alacak.

Ayhatun Ateşin yaptığı yazılı açıklamada, “Sanata ve hayata yeniden başlayışımı, mekanımda dostlarımla kutluyorum. Alashia İNN’de sevdiklerimizle, buluşup sohbet etme, müzik dinleme ve 19 sanatçının eserlerini o geceye mahsus çok cüzzi rakamlarla satın alma şansı bulacaksınız” ifadelerine yer verdi.

Açıklamada şöyle denildi:

“Renkleri ve dokunuşları su ve ateşte harmanlanan sanat ebru, çini, cam ve ilüzratör saanatı interaktif olarak seyirciyle buluşacak. Gecede, Ayhatun Ateşin küratörlüğünde gerçekleşecek sergi, 19 genç sanatçının eserlerinden oluşuyor. Resimden heykele, fotoğraftan seramiğe farklı sanat dalları genç sanatçıların gözünden Alashia INN adresinde hayat bulacak. Geleneksel sanatlar alanında üretim yapan duayen ve genç sanatçıların güncel eserlerinden oluşan sergi, 29 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Sergide; Artin Demirci, Samet Doğan, Elif Aydoğdu Ağatekin, Mediha Şevinç, Vedia Okutan Gaydeler, Gökhan Onur, Ruhiye Onurer Şimşek, Eda Taşlı, Gülay Yakar, Hikmat Uluçam, Umut Germeç, Ayşem Ötük, Aslıhan Kaplanbayrak, Kadir Selçuk Yasa, Emrah Güney, Ogün Yüce, Nurseren Tor, Fatma Sarıbaş, Şenay Buluğ’un eserleri yer alacak.”